Şimdi Ara

Liseye geçenlere tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kaç yaşındasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: holmes09

Sen kaç yaşındasın ?

19

• Yazdığına bakılırsa 2009 u atlayarak geçmişsin liseyi direk bitirmişsin galiba ?
  • 10-20 almaya alisin yatarak gecirmeyin ben yatarak gecirdim bak lise 1 i hicbirsey ogrenmedim sanki bosuna okula gitmis gibi oldum. Bi de okulun ilk gunu cok fazla muhabbet donmez ugrasacak birseyler gotur yaninda

• quote:

Yazdığına bakılırsa 2009 u atlayarak geçmişsin liseyi direk bitirmişsin galiba ?

Ne diyosun kardeşim zaten 2000 li insanlari sevmem

• Boşver .
  • holmes09 kullanıcısına yanıt
    kılık kıyafete özen göster iskarpin ayakkabı olayı yalandır annem beni kandırmıştı inanma hemen kızlarla iletişime geç ama az da cool ol tabi kul olduğunu unutma en araklarda biyere otur öne oturma salla hacı ama lise 1 zor orta okul rahatlığını at kafandan sınrava son gün değil son 3 gün çalışssanda bi halt olmuyo dersleri dinle dinlemedende bi halt olmuyo en azından geo ile matı dinle hocalara soru sor test olur şu soruyu çözemedim olur sözl ünotun yükselecektir sözlü notları önemli dediğim gibi kızlarla arkadaşlık kur çok rahat bi lise hayatın olur erkeklerle her türlü kurarsın arkadaşlığını çıkma teklifi olaylarına gelelim bak lisilerek aşarlar ve ahlaklı kızların bir araya toplandığı iki grubun bira arada arkadaşlık ettiği ve kaşarların kendilerini dikkatli bakmadığın sürece anlayamadığın bir ortam dır kaşar ve popi bi kıza yürürsen okulda sana yürür şöyle yürür şöylemki o kaşar canı heryandığında senden bilir çok ciddiyim temiz kızlara yakyaş benden bu kadar hacığ okul takımnda falanda oyamak istiyosan kendini göster toplara atla üst sınıflar hemen seni iyi oynuyomuş sanar bu benim adamım der takıma alırlar bizim okulda öyle toplara zıplayan adam iyi adamdır zihniyet bu

• quote:

Malum sınavlar bitti, yeni eğitim sezonuna 2.5 , 3 ay kadar bir zaman zarfı kaldı.
    Ben ve benim gibi bu sene liseye gidecek olan arkadaşlara tavsiyelerde
    bulunarak bizlere yardımcı olun arkadaşlar. Tecrübelerinizden yararlanmak bizler için bir fırsattır. Tek ricam sadece liseye giden veyahutta gitmiş olan
    arkadaşlar yorum yapsın. Şimdiden yorum yapan elleriniz dert görmesin.

Mevzudan korkma korkarsan ezerler bızım okulda hergun mevzu oluyordu hergun okul cıkısında kavga dıye anlasıyorlardı okulun cıkısındada gruplar gelıp konusup gıderlerdı kımsede kavga edecek yurek yok ancak hava gazı

Lan su lıseden bır kere kavha edemeden mezun olduk be ama mevzu coktu

• -)Kendin ol, başkası gibi davranmaya çalışma. Ancak kötü huylarını törpülemeye çalış.
    -)İlk günden sınırlarını çiz. Misal, beyler küfürleşiriz ama anneye veya ailevi diğer değerlere küfür etmek yok gibi.
    -)Kızlar ile birlikte olmak için en yakın arkadaşlarını gözünden çıkarmayı aklından bile geçirme.
    -)Çok hızlı samimi olma, çok hızlı ilişki kesme.
    -)Kendi kişiliğini dinlediğin müzikle, izlediğin filmle değil bunların sonucundaki fikirlerin ile çiz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
  • holmes09 kullanıcısına yanıt
    lise 1le 2de dersleri fazla takma spor,sosyallik,arkadaş ortamı onlara odaklan lise 3te dersleri hatırla ve lise 4'te açköğretime geç ygs lys'ye hazırlan
  • quote:

Malum sınavlar bitti, yeni eğitim sezonuna 2.5 , 3 ay kadar bir zaman zarfı kaldı.
    Ben ve benim gibi bu sene liseye gidecek olan arkadaşlara tavsiyelerde
    bulunarak bizlere yardımcı olun arkadaşlar. Tecrübelerinizden yararlanmak bizler için bir fırsattır. Tek ricam sadece liseye giden veyahutta gitmiş olan
    arkadaşlar yorum yapsın. Şimdiden yorum yapan elleriniz dert görmesin.

fazla konuşma espiri yapıyım deme ilk günlerde sadece 1.2 hafta boyunca ortalığı gözlemle
  • nick mesaj
  • 2000'liler liseli mi oldu

9.sınıfta fonksiyonları 10.sınıfta trigonometriye iyi çalış. 10.sınıfta sırf matematik yüzüne iki dönem de ortalama tutmasına rağmen belge alamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafen -- 25 Haziran 2014; 21:32:57 >
  • cigaraya baslamaa
  • Bu sene 9.sınıftım.Hayatımın en güzel senelerinden biri oldu diyebilirim.Öncelikle önceden ortamın varsa gerçekten rahat ediyorsun.Bizim daha ilk günden yaklaşık 16-17 kişilik grubumuz vardı ve daha ilk günden bir arada takılanlar olarak değişik bir havamız olmuştu 9.sınıflar içinde.Eğer grubun varsa da yeni tanıdıklarını takmamazlık yapma.Onlarla kaynaşmaya çalış.Sakın insanları güldürücem diye şaklabanlık yapma daha ilk günden sınıfın maymunu olursun.Okulun ilk haftası zaten boş geçiyor.Biz ilk hafta basket falan oynuyorduk sürekli.Okulunuzda dönem ayrımı yoksa şanslısın demektir.Bizim okulda dönem ayrımı yok ve gerçekten bir kardeşlik ortamı var.Bu açıdan da hiç bir sorun çekmedik.Dediğim gibi uyman gerekenler ;
    1-Şaklabanlık yapma
    2-Kızları ilk günden dikizleme.
    3-Üst dönemlerle yakınlaş
    4-Yatılılarla kesinlikle ortam kur.Yatılılarla kurulan ortam sayesinde bütün yatılılarla aranı geliştirirsin.
    5-Ortamın yoksa sünepe sünepe takılma git adam bul biraz.Senin gibi de yalnız takılanlar vardır etrafında onlarla yakınlaş.
    6-Kantincinin adını bilmesini sağlaman herkesin adını öğrenmesiyle eşdeğerdir.Kantinciye bir şekilde adını öğret.
    7-Bütün gün telefona bakma.
    8-Öğretmenlerin huyuna gidicem diye sınıfı gıcık etme.

• lise 4 dışında kimseye abi deme
  • İlk gn tanıştığın oturduğun adamla sonra adam gibi muhabbet etmeyeceksin
  • lise 2 ye geçtim ortaokulu özledim, o kadar yoğun ki sınavlardır filandır kendine ayıracak vaktin olmuyor günde 2 sınav hangisine çalışacan ohoo :/
  • Badem bıyık bırakmayın.

Her gördüğünüz kıza hallenmeyi bırakın.

Ergenlikten mümkün oldukça erken çıkın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.