Bildirim
liseliler iyice kafayı sıyırdı.. bu nedir ya ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sadece liseliler değil toplumca kafayı sıyırdık. -
Rezalet. Çocukta mal galiba soyunuyor birde. Ben olsam dayak yeme pahasına girerdim. -
-
Oha be . Valla bide ceza almamışlar -
Oha kuzu kuzu çıkarıyor bide angut. -
şakacı şey seni
insanlığımdan utandım -
sansürsüzü yok mu pmm?? -
Yazık lan -
korkak -
quote:
Orijinalden alıntı: scaryscreen
sansürsüzü yok mu pmm??
-
"Küçük çocukların cep telefonlarına el konuldu. Şüpheli çocuklar “darp, tehdit, şantaj ve kasten yaralama” suçlarından ifade verdikten sonra sevk edildikleri adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. "
Bir şey demiyorum. -
Benzer bir şeyi. 4 kız, 1 kıza yapmıştı. Bu 4 kızdan 1'i, bu kızın yakın arkadaşı ve ortalığı karıştıran asıl kişi olduğu ortaya çıktı.
Şimdi konu şu: sözde bu kız, bu 4 kızdan birinin eski sevgilisiyle flört ediyormuş.
Bu kızın yakın kız arkadaşı yaymış bu asparagas haberi.
Yakınım öldü, dua okumaya gidicez bahanesiyle bu kızı mezarlığa çağırıp bir yandan kameraya çekip bir yandan işkence yaptılar.
Kız sonrasında gerekli yerlere şikâyette bulundu ve haberlere çıktı.
Bu 3 kızın da paçaları tutuştu. Yalvarmışlar mesajlarla "cahillik ettik, affet" diye.
Elbet cezasını bulurlar, takmayın çok. Yapılan tabii ki kötü ama Yaradan daha büyük. -
ulan sırf rant olsun diye videoyu paylaşmışlar. Allah belanızı versin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X