Şimdi Ara

Liseli içerir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
56
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler dün okulun ilk günüydü tanışıyoruz hocalarla falan.lise 2 ye gidiyorum ama bir yıl hazırlık okudum bu arada.Geçen yıl geometri dersimize giren dengesiz bir hoca vardı.Bu sene de bizim rehber hocamız olmuş.Neyse sınıf sayısal 25 kişi var.Her zamanki gibi sözde başkan seçiyoruz.2 aday var kız erkek.Bu gitmiş kıza vermiş oyunu kız 12 oy aldı hocayla birlikte 13.Diğer arkadaşa gelince ben de dedim hocam siz neden oy kullandınız ki böyle böyle olacak dedim bu anlamadan atarlandı ne demek oy kullanmışım falan ben sizin patronunuzum demeye başladı sonra da eleştirme hakkını nerede buluyorsun falan dedi 2 dakika sonra da tamam eleştirebilirsiniz beni ama ukalalık yapmayın diyor.Ulan düzgün bir şekilde oylamayı bozduğunu söylüyorum kadına bu bana hiçbir şey olmadığı halde atarlanıyor üstelik yok canını acıtırım senin ilk günden dersi mahvettin falan eğlencemizi bozdun yok istiyorsanız başkanı ben seçeyim diyor ki yaptığı şey zaten ona denk geliyor Oh içimi döktüm 2 yıl önce hamileydi bu hormonlar dengelenmedi heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.