Şimdi Ara

LİSELERDE SORUMLULUK SINAVLARI 22-30 HAZİRAN'DA YAPILACAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de artık bırakmaya çalışıyorum düşünmeyi. Bizi düşünüyor olsalar çoktan bir şey derlerdi zaten. Eğer ertelenecekse çoktan söylemeliydiler. Ertelenmeyecekse bu vaka sayıları çok değil sınava gireceksiniz demeliydiler. Tepki çekerdi ama yaptıkları davranış zaten bir bakıma bunu söylüyor. Cidden bunları düşünmekten acı çeker oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mi yanlış biliyorum bu sorumluluk sınavları ortalaması 3.00'ın altında kalanlara yapılıyor değil mi? eğer öyleyse ben kendi dönemimden hatırlıyorum, bu sınavlara her sınıftan en fazla 1-2 kişi giriyordu. mesela tüm 9.sınıfları toplasan maksimum 15-20 kişi çıkıyordu bu sınava girecek olan. yanlış anladıysam düzeltin.

bu yüzden bu sınavlar ile yks'yi kıyaslamak komik. tüm okulların tüm sınıflarının dolu olduğu bir sınav vs 1 okulda sadece 3-4 sınıf mevcudu insanın girdiği sınav
  • Her kabine toplantısında umut bağlayanlar P.tesi’de hüsrana uğrayacaktır.

• Ömer_Hukuk Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam bence siz foruma biraz ara vermelisiniz , beni dayı sandığınızda anladım ki bu süreç sizi çok yormuş paronayaklaşmışsınız

• Hocam forumda son 3-4 gündür varım ne yapalım iyiceden zıvanadan çıkarttılar . Artık ben ertelenmesi taraftarı değilim lakin bundan %100 eminim. P.tesi görüşürüz sizinle iddiamda vardı eğer kazanırsanız kitap yollayacaktım forumdan isteyenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer_Hukuk -- 6 Haziran 2020; 18:1:34 >
  • Ömer_Hukuk Ö kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam , kaybederseniz siz seçersiniz kime alacağınızı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.