Şimdi Ara

Liselerde fotoğraf çekmekle ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben uşakta oturuyorum ve uşaktaki tüm okulların fotoğrafını ( İçeriden ve dısarıdan mesela okul müdürünün odasını vs vs ) cekip iste adreslerini telefonlarını alıp bi web sayfası olusturmak ama bir sorun var okullarda böyle bi calısma yapa bilmem için milli egitimden veya valilikten izin almam lazımmıs nasıl yapa bilirim nasıl ala bilirim veya baska türlü olma sansı varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjksty -- 21 Eylül 2011; 17:48:35 >

• ?
  • Okuyan cok ama nedense tek bir cevap yok :D kimsemi bi bilgisi yok bu konuda
  • Valiliğe git sor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

Valiliğe git sor bence

valilikte ne dicem bilmiyorum hiç yapmadım böyle bisi ama heveslendim :D hevesim kursagımda kaldı valilik veya milliegitim deyince sizce hangisinden daha kolay olur bu iş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjksty

quote:

Orijinalden alıntı: lawli@

Valiliğe git sor bence

valilikte ne dicem bilmiyorum hiç yapmadım böyle bisi ama heveslendim :D hevesim kursagımda kaldı valilik veya milliegitim deyince sizce hangisinden daha kolay olur bu iş ?

Direk git her okulun müdürüne söyle bence hiçbir sorun olmaz
  • ilk onu denedim direk gittim söyledim :D milli egitimden veya valilikten kagıt getir snra kapılar acılır diyor yoksa dısarıdan paparazi gibi cek git diyoor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu web sayfasını ne amaçla kullanacaksınız?
  • alttına tasarım su kisiye aittir diyip mahsat kendimizi tanıtmak her sitedeki gibi
  • Pek fazla kitleye ulaşabileceğini sanmıyorum reklamınızın ama kolay gelsin yinede
  • olsun referans olarak yazma sansım var :) ıvır zıvır hem sadece mahsat o degil lisedeki kızlarlada tanısmak dimi :D site icin 10 20 tl gider ama sorun degil mahsat hem kızlarlada tanısmak :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.