Şimdi Ara

Liseler'de (1-2-3) Sınıf Geçme ( Ayrıntılı Bilgi ) + Not Hesaplama Programı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
499
Cevap
5
Favori
400.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LordStream53

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

dil anlatım ilk dönem 3 ikinci dönem 1 olursa nolur ? sorumsuz mu gecerim yoksa sınava girmek zorundamıyım yazın

Ortalaman yetiyorsa istediğin sene verebilirsin.
    Yetmiyorsa yazın vermek zorundasın.

quote:

Orijinalden alıntı: emre19941188

lise 1.sınıfım 4 zayıfım var dil anlatım 4..ortalamam 2.52 nasıl geçerim .. NOT: Düz Lise..

Sınava girmene gerek kalmadan direk geçersin ama alan seçiminde istediğin bölümün alan dersinin 1 olmaması lazım.Yoksa seçemessin.

Duz lisede boyle bir olay yok istedigin alana gidebilirsin banada boyle.dediler moralimi bozdular bende sayisala gittim pisman oldum ama neyse sinifi gec yeter istedigin alana.gidebilirsin

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar bişey sorucam.şimdi lise 2. sınıftayım dil ve anlatımım bu dönem 2 olursa kredim tutuyo ve sınıfı geçiyorum ama dil ve anlatım 1 olursa hem kredim tutumuyo hem de dil ve anlatım baraj ders olduğu için geçemiyorum.bu durumda sorumluluk sınavına mı kalıyorum yoksa ortalama yükseltmeye mi yoksa ikisinede mi? kafam çok karıştı?!

• Lise 3 üm.Kimya ilk dönem 4 bu dönem 1 geçermiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene once 9.siniftayken bu konulari deli gibi arastirmistim istediginizi sorabilirsiniz arkadaslar.

• La bise soracam diploma puanina 9 10 11 12 nin etkisi esitmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris

2 sene once 9.siniftayken bu konulari deli gibi arastirmistim istediginizi sorabilirsiniz arkadaslar.

Almancam ilk dönem 2 ikinci dônem 1 olursa kalırmıyım

• @greatturk
    Anadolu liselerinde 3.00 duzlerde 2.50 fen liselerinde 3.50 lik bir siniif gecme ortalamasi vardir. Bunu tutturamassan eger 2.donem 1 olan derslerinden yaza kalirsin. Ama bu sinif gecme ortalamasini hesaplarken almancani 2 den hesaplarsin. Varsa baska sorun ya da anlamadigin bi yer sorabilirsin.
  • quote:

@greatturk
    Anadolu liselerinde 3.00 duzlerde 2.50 fen liselerinde 3.50 lik bir siniif gecme ortalamasi vardir. Bunu tutturamassan eger 2.donem 1 olan derslerinden yaza kalirsin. Ama bu sinif gecme ortalamasini hesaplarken almancani 2 den hesaplarsin. Varsa baska sorun ya da anlamadigin bi yer sorabilirsin.

A.lisesindeyim ve genel ortalamam 65 .Bu hesaba göre dırek geçiyorum degilmi
  • Sinif gecme ortalamasi 5 uzerinden hesaplanir 100 degl. O yuzden 2 donem ortalaman kac geliyorsa her dersin o dersin haftalik saatiyle carp topla karneni etkileyen ders sayin 108 dir muhtemelen. Yani edebiyat 4 ders ilk donem 2 2.donem 3 3*4:12 gibi.

• quote:

Sinif gecme ortalamasi 5 uzerinden hesaplanir 100 degl. O yuzden 2 donem ortalaman kac geliyorsa her dersin o dersin haftalik saatiyle carp topla karneni etkileyen ders sayin 108 dir muhtemelen. Yani edebiyat 4 ders ilk donem 2 2.donem 3 3*4:12 gibi.

5 lik sistem eskidendi artık 100 lük sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E7308EAF1

quote:

Sinif gecme ortalamasi 5 uzerinden hesaplanir 100 degl. O yuzden 2 donem ortalaman kac geliyorsa her dersin o dersin haftalik saatiyle carp topla karneni etkileyen ders sayin 108 dir muhtemelen. Yani edebiyat 4 ders ilk donem 2 2.donem 3 3*4:12 gibi.

5 lik sistem eskidendi artık 100 lük sistem

Alıntıları Göster
    Beyler E-Okul ne zaman kapanıyor ? Ayrıca 4 zayıfım var ve büyük ihtimal ortalamadan geçiyorum. Bu zayıflardan birini verirsem diğerlerini vermem gerekir mi( Anadolu)

• quote:

Orijinalden alıntı: villager

Beyler E-Okul ne zaman kapanıyor ? Ayrıca 4 zayıfım var ve büyük ihtimal ortalamadan geçiyorum. Bu zayıflardan birini verirsem diğerlerini vermem gerekir mi( Anadolu)

Alıntıları Göster
    11.sınıfım 3 zayıfım var ortalama ile geçermiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

Alıntıları Göster
    9.sınıf dayım anadolu lisesi. kimyam ilk dönem 3 tü. bu dönem 19 ort. ile 0 düşüyor geçer miyim. ortalama hesaplama programında ortalamam genel olarak 3.7 gösteriyor ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    9.sınıf dayım anadolu lisesi. kimyam ilk dönem 3 tü. bu dönem 19 ort. ile 0 düşüyor geçer miyim. ortalama hesaplama programında ortalamam genel olarak 3.7 gösteriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasasa06

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar acil cevap istiyorum Şuan 9.sınıftayım 3 adet zayıfım var imam hatip lisesindeyim ortalamam tutmuyor ancak sorumlu olarak geçebilcegemi düşünüyorum ama tek sorun var kuran-ı kerim dersi şuan 1 bu 3 zayıfın 1 tanesi kuran ve bu ders baraj dersi gene sorumlu geçermiyim 3 zayıf oldugu için yoksa bir sıkıntı olurmu lütfen acil cevap verirseniz sevinirim

• quote:

Ortalaman tutuyorsa geçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: seKo3467

quote:

Alıntıları Göster
    İLK DÖNEM 2 İKİNCİ DÖNEM 1 OLUNCAN KREDİ KAÇ OLUYO
  • quote:

Orijinalden alıntı: murokaya076

Karnede yazan ortalama iki dönemin ortalamasıyla elde ediliyor.Fakat bazıları diyor sınıf geçmede sadece 2.döneme bakılıyor.İnsanın kafası karışıyor.

Alıntıları Göster
    benim sorum şu olcaktı 10.sınıf öğrencisiyim . mat. geo. dva zayıf geliyo fakat ortalamam 2.7 çıktı .TARİH ten 16 coğrafyadan 12 kredi geliyo . geçer miyim
  • quote:

quote:

Bu benimde kafama takıldı ortalamam 3.1 anadolu lisesindeyım 10.sınıfım ve 4 zayıfım var kimisi diyor yönetmelik bu sene 2 tanesini vermeden geçemezsin diyor,kimiside seneye olucak o diyor.Böyle birşey varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ILKER] -- 2 Haziran 2012; 16:37:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ILKER]

quote:

quote:

Bu benimde kafama takıldı ortalamam 3.1 anadolu lisesindeyım 10.sınıfım ve 4 zayıfım var kimisi diyor yönetmelik bu sene 2 tanesini vermeden geçemezsin diyor,kimiside seneye olucak o diyor.Böyle birşey varmı?

Alıntıları Göster
    Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 2 Haziran 2012; 17:40:35 >

• k.bakmayın konuyu yeniden canlandırdım ama; Benim Tarih , Matematik 1 , geometri ise 0 düşüyor, ama ortalamam 2,79 . geçiyorum ama o derslerle bir daha işim olmuyor değil mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.