Şimdi Ara

Liseler'de (1-2-3) Sınıf Geçme ( Ayrıntılı Bilgi ) + Not Hesaplama Programı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
500
Cevap
5
Favori
399.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: getta


    quote:

    Orijinalden alıntı: xvtndss
    10. sınıfım.. geometrim ilk dönem 2, 2.dönem ise 1 geldi. 2+1=3/2=1,5 'tan 2'mi düşer yoksa 1'mi düşer..?

    2

    panpa bizim hocalar 1.Dönem '5' bile olsa 2.dönem 1 ise 1 düşüyor diyor doğrumu ? cevap verirseniz seviniirm çok önemli:(
  • ortalama 2.97 şuan tek 1 dil ve anlatım 42 hoca sağolsun sorumlumu geçiyorum ortalama yükseltmeyemi giriyorum ne yapacağım tam olarak ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkkVoi


    quote:

    Orijinalden alıntı: getta


    quote:

    Orijinalden alıntı: xvtndss
    10. sınıfım.. geometrim ilk dönem 2, 2.dönem ise 1 geldi. 2+1=3/2=1,5 'tan 2'mi düşer yoksa 1'mi düşer..?

    2

    panpa bizim hocalar 1.Dönem '5' bile olsa 2.dönem 1 ise 1 düşüyor diyor doğrumu ? cevap verirseniz seviniirm çok önemli:(


    Aynen ikinci dönem geçerli not almaya bakın.
  • ARKADASLAR 9. SINIF ANADOLU LİSESİ ÖĞRENSİYİM.

    1.DÖNEM: GEOMETRİ-FİZİK-BİYOLOJİ

    2.DÖNEM: EDEBİYAT-GEOMETRİ-KİMYA-MATEMATİK DERSLERİM ZAYIF.

    KARNEMDE SINIF TEKRARI YAZIYOR. 2. DÖNEMDEKİ 4 DERSİMDEN KAÇ TANESİNİ GEÇERSEM SINIFI GEÇERİM.

    YIL SONU BAŞARI NOTU : 2,56

    YIL SONU BAŞARI PUANI: 51,80

    AĞIRLIKLI NOT: 82

    ACİLEN CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM...
  • ort 2.48 geldi kaldim 10.siniftayim
    meslek lisesine gecebilirmiyim
  • bişey soracağım bn düz liseye gidiyorum lise 2 de kimya dersim 1. dönem 0 geldi bn 2. dönem 2 getirdim fakat yıl sonu ortalaması 1 düştü ve bn şuan lise 3 teyim

    bnm bu dersi kurtarma şansım var mı ve diploma almama engel olur mu
  • ilk dönem biyoloji ve ingilizcem zayıftı ikinci dönem ingilizce biyoloji ve edebiyat zayıf geldi anadolu lisesi öğrenciisyim 11.sınıf ağırlıklı ortalama 103 36 ders var 5 kredi eksik sınıf tekrarı yazıyor karnede 2 zayıfa kadar sorumlu geçmiyormuyduk? bide sadece ing.yi yükseltsem 1 kredi daha kalıyor biolojiyi veremezsem 1 kredi eksiğiyle sınıftamı kalırım acil cvp lütfen arkadaşlar?
  • Beyler benim karnede 'Ortalama ile Geçti' kutucuğu işaretli ama 4 zayıfım var..şimdi ben o dersleri vermem mi lazım yoksa o zayıflar siliniyor mu ?
  • Ozet gececegim.
    anadolu lisesi 3. sinif
    ilk donem geo zayif
    ikinci donem mat-geo-dilanlatim-fizik-kimya-almanca zayif

    1*ortalama yukseltme sinavina 3 dersten mi giriliyor?
    2*sinif gecmek icin gereken 3 not ortalamasi sadece 2 donem icin mi gecerli yoksa 1+2 donem icin mi gecerli?
    3*ayrica yonetmelik degisti gibisinden bir duyum aldim bilen varsa aciklasin.
    4*dilanlatimdan ort yukseltme sinavina girmek mecburi mi sinif gecmek icin?
    5*mat- kimya ve haftalik ders saati 3 olan bi dersten ort yuks. sinavindan 3 aldigimda ortlama 3u geciyor(2. donem not ortalamasini aldim dogrumu yaptim bilmiyorum)
    6*ortalama 3u tutturduktan sonra istedigin kadar zayif olsun sinif gecmek icin sorun olur mu?(Yeni yonetmelik burda devreye giriyormus onun icin sormustum yonetmelikte ne gibi degisiklik var diye.yani 3 zayifin varsa ort yukseltmeden sonra<ortalama 3 olsa bile> yine kalirsin demislerdide ondan sordum.)

    CEVAP VERECEK ARKADASLARA SIMDIDEN TESEKKURLER.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holypaly -- 17 Haziran 2011; 21:59:52 >




  • Çok Zor durumda kaldım da bişey sormak istiyorum bn düz liseye gidiyorum baraj dersimiz dil A . fakat bnm 10. sınıfta ilk dönem kimya 0 geldi 2. dönem ise 2 ypamayı başardım fakat yıl sonu ortalaması 1 düştü lise hayatım boyunca karneme başka zayıf dersim gelmedi ve bn şuan 12 ye geçtim o kimyayı düzeltmezsem mezun olamam mı (yanlış hatırlamıyorsam ortalama ile geçtim tek zayıf oydu ve baraj ders değildi)

    bilgilendirirsen minnettar olurum
  • Sorun yok...
  • Arkadaslar ben Anadolu Lisesine gidiyorumOrtalamam 3,5.Tek 1'im var o da Geometri.Ortalama yükseltmeye giricem haftaya heralde neden bu kadar kısa süre o ayrı bir konu da neyse simdi bu sınav test olur heralde?Bir de 0 alırsam ne olur?Bu yıl puanım 68.Ne kadar düşebilir ki?Yada 2 aldım ne kadar artar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerboy-h -- 20 Haziran 2011; 23:18:59 >
  • Ders saati 3 desek geometri icin 1 ise suan 3 kredin var zaten. 2 alirsan +3 kredi gelir. 0 alirsan suan elindeki 3 kredide gider.
  • Benim 4 zayıfım var.Fizik,Geometri,İngilizce ve Matematik.Yılsonu notum 2.65 civarı..Kredimde 90,anadolu lisesiyim..Ortalama yükseltmeye girecem..Örneğin Geometriden 45 aldım,bu dersten geçecek miyim..Bir de ingilizce yi 3 yapsam,6 ders olduğundan 12 kredi gelecek,90+12=102/34=3 oluyor ortalamam,sadece ingilizceyi 3 yapsam ortalamayla geçer miyim?Benim ing notum 39(2.dönem) bu sınavdan 70 alırsam 54.5 olucak o da 3 e eşit oluyor,Yeni ortalama böyle mi hesaplanıyor..
    e e
  • Zayif oldugun derslerden ortalama yukseltmeye girdiginde 45 (2) gecer not alsan yetiyor. Ben kredi hesaplamada usta sayilirim :P Ders saati*aldigin not = kredi.
  • Onu biliyorum ama,örneğin,benim ing yılsonu notu 1,ben ort yükseltmede 70 ve üstü alsam,4+1=5/2=2.5=3 yani 1 den 3 mü olacak böyle mi hesaplanıyor,kredim 90 ing 1 den 3 olursa 102 olacak diğerlerine gerek kalmadan ort ile geçecem...45 alsam geçecem de yeni ort yukarıdaki gibi mi hesaplanıyor...Yoksa benim ing 2.dönem ort 39,sınavdan 70 alsam 109/2=54.5=55 den 3 böyle mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: el_SCo

    Beyler benim karnede 'Ortalama ile Geçti' kutucuğu işaretli ama 4 zayıfım var..şimdi ben o dersleri vermem mi lazım yoksa o zayıflar siliniyor mu ?


    Hocam ortalamayı tutturunca siliniyor diye biliyorum , tutturamazsan ise lise 1 de diyelim 4 tane 1 geldi 1 tane veriyorsun 3 zayıf ile üst sınıfa geçiyorsun bir dahaki dönem vermek zorundasın , ortalamayı tutturuncada hepsi siliniyor
  • anadolu imam hatip lisesi öğrencisiyim 4.sınıfıda bitirdim ama sorumlu geçti yazıyor karnemde. 10.sınıfta ve 12.sınıfta kuranı kerim dersim zayıf düştü ortalama yükseltme sınavına gircem ama olaki geçemezsem diploma alamazsın diyorlar. YGS ve LYS sınavlarına girdim fena değildi üniversite kazanırsam sorumlu oldugum dersten geçirirlermi? yoksa onun yüzünden kazandıgım üniversiteye gidemezmiyim
  • 2.dönem 5 tane 1 var yıl sonu ise 4 tane 1 var sorumluluk sınavlarında ise 1 tane verdim yıl sonuna göre bakılırsa sorumlu olarak geçicem 2.döneme göre ise kalınıyor ?? hangisine bakılıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altuntepe2

    anadolu imam hatip lisesi öğrencisiyim 4.sınıfıda bitirdim ama sorumlu geçti yazıyor karnemde. 10.sınıfta ve 12.sınıfta kuranı kerim dersim zayıf düştü ortalama yükseltme sınavına gircem ama olaki geçemezsem diploma alamazsın diyorlar. YGS ve LYS sınavlarına girdim fena değildi üniversite kazanırsam sorumlu oldugum dersten geçirirlermi? yoksa onun yüzünden kazandıgım üniversiteye gidemezmiyim


    veremezsen durumu güzelce anlatırsın bakarsın sorumlu derslerinden geçirirler yoksa üniversite hayal olur




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.