Şimdi Ara

Liseler'de (1-2-3) Sınıf Geçme ( Ayrıntılı Bilgi ) + Not Hesaplama Programı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
499
Cevap
5
Favori
400.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10. sınıfa gidiyorum.. Dil ve anlatım dersi ilk dönem 3 ikinci dönem 1 gelirse ortalamam 3+1=4/2= 2 'den karneme 2 mi düşer yoksa Dil ve anlatım dersi baraj dersi olduğu için 1 mi düşer..? (yoksa 2. dönem notlarının ilk dönem notlarıyla bir ilişkisi yok mu..?)
  • la olm adam herşeyi açıklamış işte buraya hala notlarını koyan var

ders saati . (1. dönem notu + 2. dönem notu = x / 2 ) = o dersin kredisi

bütün derslerinkini toplayın 29 a bölün
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvtndss

10. sınıfa gidiyorum.. Dil ve anlatım dersi ilk dönem 3 ikinci dönem 1 gelirse ortalamam 3+1=4/2= 2 'den karneme 2 mi düşer yoksa Dil ve anlatım dersi baraj dersi olduğu için 1 mi düşer..? (yoksa 2. dönem notlarının ilk dönem notlarıyla bir ilişkisi yok mu..?)

2 düşer ama başarısız sayılır yani sorumlu olursun.
  • Arkadaslar simdi ilk donem
    Mat 2
    Fizik 1
    Geo 1

İkinci donem
    Mat 1
    Fizik 1
    Geo 1

Ortalamam 3.00 i geciyo diyelim.Sınavlara kaliyormuyum?
  • ortalama tutarsa kaç zayıfın olursa olsun sorumsuz geçersin ama yeter ki ortalaman tutsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta
    ortalama tutarsa kaç zayıfın olursa olsun sorumsuz geçersin ama yeter ki ortalaman tutsun.

Peki bu ortalama sadece 2.donemi mi kapsıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

quote:

ortalama tutarsa kaç zayıfın olursa olsun sorumsuz geçersin ama yeter ki ortalaman tutsun.

ilk dönem ve ikinci dönem notlarının ortalamasıyla yani,

tarih 1 dönem 3

2. dönem 2

toplam 5 yapıyor bunun ortalamasını 2 ye bölerek alıyoruz

yani 2.5 oluyor ve 3 düşüyor ders saati ile çarpıyoruz 2.3=6 sonra 6 gibi çıkan sayıları toplayıp toplam ders saatine bölüyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 13 Haziran 2011; 13:05:57 >
  • quote:

quote:

quote:

ilk dönem ve ikinci dönem notlarının ortalamasıyla yani,

tarih 1 dönem 3

2. dönem 2

toplam 5 yapıyor bunun ortalamasını 2 ye bölerek alıyoruz

yani 2.5 oluyor ve 3 düşüyor ders saati ile çarpıyoruz 2.3=6 sonra 6 gibi çıkan sayıları toplayıp toplam ders saatine bölüyoruz.

Rehberliği hesaplamadim ve ders saati sayısından 1 eksiltim.

Lise 2

119/34=3,5 çıktı.

• anadolu liseli mi? ben bilmiyorum kaçtan geçiliyor ortalama söyle bakayım netten.
  • quote:

anadolu liseli mi? ben bilmiyorum kaçtan geçiliyor ortalama söyle bakayım netten.

Evet Anadolu Lisesi.
  • Yahu beyler şuna kesin cevap lazım çok riskteyim. İlk dönem bir olan notlarımı düzelttim bu dönem başka derslerim bir oldu

tarih ilk dönem 3 ikinci dönem 1
    fizik ilk dönem 3 ikinci dönem 1

Ortalaması 2 mi oluyor yoksa 1 mi oluyor? Sınavlarına girecekmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage
    Yahu beyler şuna kesin cevap lazım çok riskteyim. İlk dönem bir olan notlarımı düzelttim bu dönem başka derslerim bir oldu

Ortalamaları 2 oluyor ama başarısız sayılıyorsun,dogrudan yerine ortalama ile geciyorsun.
  • 3.00 ortalama.

Sen yinede rehberliğe danış okula gidip.

BluePage

Tarih ortalama 2

Fizik ortalama 2

Ama başarısız sayılır dersler.

Sen kredini hesapla yukarıda anlattığım şekilde tutuyorsa sorumsuz geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 13 Haziran 2011; 13:31:04 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BluePage
    Yahu beyler şuna kesin cevap lazım çok riskteyim. İlk dönem bir olan notlarımı düzelttim bu dönem başka derslerim bir oldu

Ortalamaları 2 oluyor ama başarısız sayılıyorsun,dogrudan yerine ortalama ile geciyorsun.

hocam birde bunlara ek olarak kimya kaldı ilk dönem ve ikici dönem 1 ancak sözlüleri girmemiş geçirme ihtimali var yinede

Kimyacıda geçirirse ortalama ile baktığımda hiç zayıfım kalmıyor(iki dönem ortalaması) bu durumda direk geçiyor muyum yoksa tarih ve fiziğide vermek zorunda oluyormuyum

• Düz liseye gidiyorum Lise 2 deyim ortalamam 2,76 ve 2 zayıfım var düz mü geçiyorum sorumlu geçiyorum yoksa bütünlemeye mi kalıyorum kredim 83

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 13 Haziran 2011; 13:33:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

Düz liseye gidiyorum Lise 2 deyim ortalamam 2,76 ve 2 zayıfım var düz mü geçiyorum sorumlu geçiyorum yoksa bütünlemeye mi kalıyorum kredim 83

temiz :)
  • 9. sınıf sınıf düz lise ögrencisiyim.2 senem.Acaba geçebilirmiyim sınıfı ? Hesaplayabilirmisiniz ? haftalık ders saati 29 .

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/13/9804.png

Orijinalden alıntı: hayatkötüdedee

9. sınıf sınıf düz lise ögrencisiyim.2 senem.Acaba geçebilirmiyim sınıfı ? Hesaplayabilirmisiniz ? haftalık ders saati 29 .

http://i1106.hizliresim.com/2011/6/13/9804.png

67 kredi.

geçmen için 73 kredi olması lazım. rehber öğretmeninle görüşmende fayda var.
  • Ayrıca ilk dönem müzik 68, felsefe 45, din 75, dil anlatım 59, coğrafya 80.

benim sorum acaba kredim kaç geliyor? hesaplamaya çalıştım zannedersem 3,20 geliyor ama bilmiyorum usta el atabilir misin?

Birde gördüğünüz gibi inkılap ilk dönem 3, ikinci dönem 0. Karnemde inkılap 2 mi gözükcek yoksa 0 diye mi gözükecek? müzik içinde geçerli aynısı.

Birde ders saatleri şunlar.

Coğ 4
    Dil 5
    Din 1
    felsefe 2
    mzk 1
    demokrasi 1
    geometri 1
    girişimcilik olaya girmiyor.
    sosyo 3
    tarih 4
    inkılap 2
    trfik 1
    edebiyat 4
     Liseler'de (1-2-3) Sınıf Geçme ( Ayrıntılı Bilgi ) + Not Hesaplama Programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 14 Haziran 2011; 0:55:14 >

• sınıfı hic 1 im olmadan geciyorum cok mutluyum
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.