Şimdi Ara

LİSEDEKI ÜNLÜ OLMA ANIMI ANLATIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben lise 2 ye giden nacizane bir kardeşinizim. Size istemeden nasıl popi olduğumun anısını anlatacağım. Geçen sene muhabbet esnasında benim 520 mp kameram var demiştim şakasına. Bunu ciddiye aldılar bütün sınıf dalga geçti. Sonra bizim evden boğaz köprüsünden atılan havaii fişekler gözüküyor dedim güldük falan neyse unutuldu gitti. Bu sene konuşma esnasında konusu geçti beyler 500 gb ramli pc varmış dedim sallama lan falan dediler. 1 hafta geçti ders sırasında arkadan bir kağıt geldi. Üzerinde 3200 gb ram yazıyordu. Önce ne olduğunu anlamadım sonra snııftakiler bana 3200 demeye başladığında anladım. Adım 3200'e çıkmıştı. Geçen seneki gibi unutulur dedim ama öyle olmadı. Tanımadığım adamlar yanıma gelip 3200 kere maşallah demeye başladılar. Ama en trajedik olanı matematik dersinde hocanın beni tahtaya kaldırması ve işlemin sonucunun 3200 çıkmasıydı. Bu olay sonra bir patladı bütün okula yayıldı. Müdür bile konuşma sırasında 3200. defa söylüyorum diyip gülünce hayat benim için bitmişti. Bütün okulda ünlü oldum ama siz siz olun kaynak olmadan sakın birşeyler sallamayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep webteki zebani -- 18 Ocak 2016; 21:36:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın ergen veledin hayalleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiçbir şey yapmadığım halde okulda cool çocuk diye adım çıkmıştı millet selam gönderiyordu. Sanırım öyle herkesle konuşmadığım için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.