iyi bölümlerde okuyolar. çoğu istanbuldaki özel ünilerde baba parasıyla hukuk okuyor. ben ise istanbulda devlet ünisi kazandım alışamadım paramız yetmedi yapamadım memlekete döndüm kötü okulda kötü bölüm okuyorum o kadar kötü ki bölümü söylemekten utanıyorum sınıfta de da eklerini doğru yazabilen 1 kişi bile yok. okulda her hafta deneme yapılırdı hep ilk 5e girerdim 1. olduğum da oldu o gerizekalıların hepsi şuan benden kat kat iyi konumda mezun olduklarında babalarının işine geçecekler veya aileleri ofis açacak iş ayarlayacak bende şu dandik bölümü bitirecek mental bile kalmadı |
lisede benden başarısız adamlar şuan

-
-
kader, kader sen bize nazik davranmadın!!
-
Anahtar kelime: para
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başarı size en fazla, parası olanların sahip olduğu bazı imkanlara ulaşma şansı sunacaktır. Özellerde okuyanların çoğunun geleceği garanti, iş bulma, işsiz, parasız, evsiz kalma, yurt dışına gitme gibi dertleri olmayacak. Çoğu; evi, arabası alınmış, işi ayarlanmış olarak hayata başlayacak. Zaten birçoğunun küçük de olsa aile şirketleri var.
Her yerde durum böyle, alışmaya çalışın.
-
geleceği garanti olmayanların yani geleceği ancak üniversiteye bağlı olanların aileleri de çocuk yapıyor. aileler bunu biliyor ama belki o çocuk kendi ailesini kurtaracak. ailesinin yaşayamadığı hayatı çocuk onlara sağlayacak ve ailesinin çocuğundan beklediği hayatı çocuk ailesinin rızasını kazanmak için yaşacak. doğru olan budur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X