Şimdi Ara

lise ve önlisans kpss başvuru tarihleri ve sınav tarihi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Menanty

Beyler önlisans diplomam şuanda okuduğum okulda bende 3 yıl önce noterde onaylatmıştım ama onayın fotokobisi var yeterli olur mu acaba? Yoksa illa tekrar onaylatmak gerekir mi?

noterden onaylı fotokopi yeterli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

quote:

Orijinalden alıntı: anastacia_01

ankarada lise ve önlisans kpss ye hazırlanan kimler var arkadaşlar?
    Şu anda ankarada bir numara olan bir coğrafyacını ders videolarını çekmekteyiz.
    Alanında en başarılı hocaları buluşturmak istiyoruz
    yakında donanım haberden videoların duyurularını yapacağız
    başarılar dilerim

Ben ankaradanım kardeşim

önümüzdeki haftadan itibaren videoları siteden paylaşmaya sizde izlemeye başlayacaksınız.
    iletişimde kalalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratonline

quote:

ankarada lise ve önlisans kpss ye hazırlanan kimler var arkadaşlar?
    Şu anda ankarada bir numara olan bir coğrafyacını ders videolarını çekmekteyiz.
    Alanında en başarılı hocaları buluşturmak istiyoruz
    yakında donanım haberden videoların duyurularını yapacağız
    başarılar dilerim

Ben ankaradanım kardeşim

önümüzdeki haftadan itibaren videoları siteden paylaşmaya sizde izlemeye başlayacaksınız.
    iletişimde kalalım.

takipteyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Beyler önlisans diplomam şuanda okuduğum okulda bende 3 yıl önce noterde onaylatmıştım ama onayın fotokobisi var yeterli olur mu acaba? Yoksa illa tekrar onaylatmak gerekir mi?

noterden onaylı fotokopi yeterli olur

Teşekkürler.
  • arkadaşlar ön lisans mezunuyum, ve aöf 3. sınıftayım ilk defa başvuru yapacağım kpss ye

önlisans diplomasının fotokopisini götürsem yeterli olur değil mi istenen belge için,

birde prosedür nasıl işliyor, bankaya para yatırıcaz, aday başvuru formunu doldurucaz(http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60187/h/adaybasvuruformukpssortonl.pdf) bu sanırım, kimlik, diploma fotokopisi, sonra bi okula gidip başvuruyu tamamlicaz sanırım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

arkadaşlar ön lisans mezunuyum, ve aöf 3. sınıftayım ilk defa başvuru yapacağım kpss ye

önlisans diplomasının fotokopisini götürsem yeterli olur değil mi istenen belge için,

birde prosedür nasıl işliyor, bankaya para yatırıcaz, aday başvuru formunu doldurucaz(http://www.osym.gov.tr/dosya/1-60187/h/adaybasvuruformukpssortonl.pdf) bu sanırım, kimlik, diploma fotokopisi, sonra bi okula gidip başvuruyu tamamlicaz sanırım değil mi?

Önce bankaya kimlik numaranızı belirterek para yatırın
    sonra aöf öğrenci belgenizle bir liseden sınava başburunuzu yapın
    kpss ye ilk defa gireceğinizden
    sınav başvurusunu okuldan bizzat yapmanız gerekiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

arkadaşlar ön lisans mezunuyum, ve aöf 3. sınıftayım ilk defa başvuru yapacağım kpss ye

Önce bankaya kimlik numaranızı belirterek para yatırın
    sonra aöf öğrenci belgenizle bir liseden sınava başburunuzu yapın
    kpss ye ilk defa gireceğinizden
    sınav başvurusunu okuldan bizzat yapmanız gerekiyor

hocam neden öğrenci belgesiyle yapmam gerekiyor,

önlisans diploması olmuyor mu

• önlisans diplomasıda olur
    öğrenci belgesi de olur
    okul senin diplomanı almıştır diye düşündüm
    elindeyse oda olur
    başarılar
  • quote:

önlisans diplomasıda olur
    öğrenci belgesi de olur
    okul senin diplomanı almıştır diye düşündüm
    elindeyse oda olur
    başarılar

çok teşekkürler hocam
  • bankaya en son para yatırma tarihi ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanc

bankaya en son para yatırma tarihi ne

4 temmuz 2012
  • beyler ben 2010 kpss ortaöğretime girmiştim bu sene yine giricem yine gidip ösym başvuru merkezlerinde filan mı kayıt yaptırıcam yoksa sadece internetten mi,daha once girdiğimde fotografım filan çekildi kaydım vardı sanırım fakat ösym şifremi unuttum giremiyorum aday işlemlerine
  • 2010 da okuldan başvuru yaptıysan şimdi netten yapabilirsin
    2010 da netten yaptıysan şimdi okuldan yapmak zorundasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

beyler ben 2010 kpss ortaöğretime girmiştim bu sene yine giricem yine gidip ösym başvuru merkezlerinde filan mı kayıt yaptırıcam yoksa sadece internetten mi,daha once girdiğimde fotografım filan çekildi kaydım vardı sanırım fakat ösym şifremi unuttum giremiyorum aday işlemlerine

Önce tabikide parayı yatırman lazım. Ortaöğretimden giren herkesin başvuruyu başvuru merkezinden yapması

gerektği söyleniyordu (2012 kpss ile Alan kontrolü olacakmış onun için sanırım)

Ayrıca aday işlemlerine giremiyorsan yeni şifre alman gerekiyor Onuda başvuru yapacağın yerden alabilirsin
  • 2010da okuldan basvuru yapmıstım şimdi netten yapmam yeterli olacak o zaman öyle mi
  • hemen yardırıyım,

2008 de girdim bu sınava o zaman yeni mezun olmuştum liseden şimdi parayı yatırıp evden yapabilirmiyim yok yapamazsam okula gitmek durumunda kalırsam diplomam yok üniversitede daha doğrusu nasıl olacak benim işim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

2010da okuldan basvuru yapmıstım şimdi netten yapmam yeterli olacak o zaman öyle mi

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

hemen yardırıyım,

2008 de girdim bu sınava o zaman yeni mezun olmuştum liseden şimdi parayı yatırıp evden yapabilirmiyim yok yapamazsam okula gitmek durumunda kalırsam diplomam yok üniversitede daha doğrusu nasıl olacak benim işim?

up
  • quote:

quote:

hemen yardırıyım,

up

evden kayıt yapamazsın da diploma durumunu bilmiyom.
  • arkadaşlar, başvuru yapacağımız yerde sanırım fotoğraf çekiliyor, bi kuralı var mı sakallı sakalsız vs diye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.