Şimdi Ara

Lise okul notlarim ve saglik problemi ( acil )!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaslar. Lisenin ilk yilina fen lisesinde girdim. Buyuk bir heves ve heyecanla okurken malese bazi saglik problemleri cekiyorum. Dersler ilerliyor ve konular agirlasiyor. Suan ilk yazililarimin ortalamasi 70 civarinda. Okul ile dersleri ayni anda yurutemez oldum. Saglik problemimi cok acmak istemiyorum ama surekli kontrol ve operasyon gormek zorundayim. Gun icinde cok yoruluyor ve artik dayanamicak durumda oldugumu hissediyorum. Yaklasan yazililarim var ve konu eksiklerim cok cok fazla. Sinavlari ogretmenler zor yapacaklarini devamli soyluyorlar. Universite hedefim yuksek ve suan buyuk bir sinav kaygim var. Bu yil somu ortalamam universiteye girmem icin gerekli puanimi ne oranda etkiliyor? Stres yapmaktan kendimi yoruyorum ve psikolojim cok bozuk. Bu yil elim ayagima karismis durumda. Hergun uykusuz kaliyorum ki dersleri kapatayim diye ama ne dersler duruyor ne de ben anliyorum. Hocalar yeni konularda surekli ilerliyorlar. Sizlere danismak istedim. Bu yil sonu puanimi cok fazla dert etmeme gerek varmi? Hedefim Hacettepe tip fakat dedigim gibi bir saglik sikintim var. Haftada gunde 9 5 gunden 45 hafta ici,5 de cmt olmak uzere 50 ders goruyoruz. Bu yil ne yapmam gerektigini sizlere sormak istedim. Tesekkurler. Cok acil yardima ihtiyacim oldugunu dusunuyorum. Bunlari yazaken bile elim ayagim titriyor lutfen yardim edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • çok etkilemez. az etkiler. ama bu etkilemeyecek manasına geşlmesin.

    ilk 1000 için 10 kişi bile etkilemesi seni geriye götürebilir.
    ancak sana söyleyebileceğim sen o 10 kişilik etkiyi de yarım netle zaten ortadan kaldırırsın, ancak bunun için sağlık önemli.
    sağlığın yerine gelsin sonra hepsini halledersin.

    şu anda sağlık sorunun varken bile dersleri düşünmen başarılı olacağını gösteriyor. hacettepe olmadı ankara olur gazi olur ege olur ne fark eder ki. sağlığını kaybedip hacettepe de okumandansa sağlıklı şeiklde ege de okuman gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.