Şimdi Ara

Lise bilişim staj yeri bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 12 ye geçeceğim bilişim web programcılığı alanında okuyorum okulların açılmasına bir kaç gün var ama ben hala staj yeri bulamadım hocalarımız da pek ilgili değil açıkcası yani 10 milyon kere hocalarla konuşmaktan yoruldum işte okul bulmak zorunda değil falan diyolar yardımcı olmaya calisiyoruz diyolar ama hiç te olduklari yok kariyer. Net gibi yerlerde arastirdim baya ilan falan yok dogru duzgun istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz staj yeri var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bilgisayar teknik servisinde staj yapmak istersen kadıköy yazıcıoğlu iş hanı ve çaprazındaki emintaş iş hanı.

Üsküdar'da da çengelköy bilgisayar var. Ben de orada staj yapmıştım.

Bilgisayar tamiri istemiyorsan çalışma bakanlığına bağlı sosyal güvenlik kurumlarında da staj yapabilirsin.

Ben kadıköy sgk'da da staj yapmıştım.

İşkur'un sitesini de incele:

https://staj.iskur.gov.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 6 Eylül 2022; 17:13:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedigin yerlerin hepsi benim icin ok hepsine bakacagim tesekkur ederim

• 1edanr kullanıcısına yanıt

Linkedin hesabı aç, buraya yazdığını oraya yazmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jocko Willink kullanıcısına yanıt
    Aslinda orda hesabim var ama kullanmayi bilmiyorum mesela pozisyonumu ve sektor kismina ne yazacagimi bilmiyorum falan

• 1edanr kullanıcısına yanıt

bilişim öğrencisisin. Kurcala insanlarla bağlantı kur, gerekirse mesaj at sana. Remote olacak şekilde bile bulursun aradığını.

hatta arama yerine stajyer yaz gönderilere bak senin gibi çok insan var, örnek al. Orayı ne kadar kısa sürede aktif kullanmaya başlarsan sana bilişim sektöründe çok kapı açar.

burda aradığını bulmak için doğru yer değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LinkedIn'den lise için staj bulunacağını pek zannetmiyorum. Üniversite stajı için bulunabilir belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jocko Willink kullanıcısına yanıt
    Biraz kurcaladim ve anlamaya basladim ama staj yeri ilani bulamadim yine de tavsiyen icin tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1edanr -- 6 Eylül 2022; 21:33:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.