Şimdi Ara

Lise 5 yıl mı oluyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 5 yıl mı oluyor ? Her yerde bu muhabbet

• yok artık.... işsizlik oranını düşürmek için yeni girişim mi? bence ilk ve orta öğretim toplam 10 yıl fazlasıyla yeter... gerisi zaman ve para kaybı...
  • 5 Yıl hah? Aboo ben 3 sene okudum o bile fazla gelirdi bana, 5 sene

Liseliler siz ayvayı yemişsiniz, okuyun babam okuyun.

Allah yardımcınız olsun.
  • Yok artık daha neler. 4 yıla zor geçirdiler şimdi bide 5 yıl olursa vay hallerine. Hele bide kalırlarsa tamam. 6 yıl boyunca oku babam oku. 20 yaşında mezun olurlar. Kalanlarda 21 falan. Okuldan diplomayı aldıktan sonra inzibatlar direk kapının önünde kamyonlarla nöbet tutuyolar. Direk götürüyolar. herkes bağırıyo en büyük asker bizim asker falan diye. Abooo şenliğe bak.

Valla ben şimdiki okulda 4 senedir okuyorum kafayı yemiş durumdayım. Kısacası delirdim. Dediğim gibi okuldan çıkınca hemen askere alırlar ya da daha kötü bi ihtimal. Direkt okul bitmeden 4. senede Ambulansla toplarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 14 Mart 2007; 20:57:26 >
  • tam bizim sene 4 yıl oldu walla 5 yıl olursa askere dogru bitirecez okulu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Yok artık daha neler. 4 yıla zor geçirdiler şimdi bide 5 yıl olursa vay hallerine. Hele bide kalırlarsa tamam. 6 yıl boyunca oku babam oku. 20 yaşında mezun olurlar. Kalanlarda 21 falan. Okuldan diplomayı aldıktan sonra inzibatlar direk kapının önünde kamyonlarla nöbet tutuyolar. Direk götürüyolar. herkes bağırıyo en büyük asker bizim asker falan diye. Abooo şenliğe bak.

dehset bi curcuna olurdu

• olsa ne olacak ki liselerin bitmiş durumda türkiyede böyle olunca daha kötü olacak yazık yazık gençlik ne haldeee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan ortaokul öğrencilerini ilgilendiren bir mevzu bu.Lisedekileri etkilemeyecek.Şuan yeni müfredata göre okuyanlardan farkı 1 yıl hazırlık sınıfı okuyacak olmalarıdır diye birşey okumuştum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: schakalOzzY

quote:

Yok artık daha neler. 4 yıla zor geçirdiler şimdi bide 5 yıl olursa vay hallerine. Hele bide kalırlarsa tamam. 6 yıl boyunca oku babam oku. 20 yaşında mezun olurlar. Kalanlarda 21 falan. Okuldan diplomayı aldıktan sonra inzibatlar direk kapının önünde kamyonlarla nöbet tutuyolar. Direk götürüyolar. herkes bağırıyo en büyük asker bizim asker falan diye. Abooo şenliğe bak.

dehset bi curcuna olurdu

adam 5 sene okuyacak tam mezum oldum kurtuldum diyecekken bide askerlik

• yaa zaten benim omrum okumakla geçti hala daha okuyorum ki liseyi 3 yıl okudum bide 5 yıl olursa git camdan atla yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

Şuan ortaokul öğrencilerini ilgilendiren bir mevzu bu.Lisedekileri etkilemeyecek.Şuan yeni müfredata göre okuyanlardan farkı 1 yıl hazırlık sınıfı okuyacak olmalarıdır diye birşey okumuştum.

De hazırlık sınıfını kaldırıp 1. sınıf yaptılar zaten ve liseler 4 yıla çıktı bütün geneli.
  • quote:

Valla ben şimdiki okulda 4 senedir okuyorum kafayı yemiş durumdayım. Kısacası delirdim. Dediğim gibi okuldan çıkınca hemen askere alırlar ya da daha kötü bi ihtimal. Direkt okul bitmeden 4. senede Ambulansla toplarlar.

Süper birşey olurdu. karne günü 4 kamyon okulun etrafını sarıyolar falan

• quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

quote:

aynı hababam sınıfı askerde gibi oldu gerçi orada rüyasında daha okuyorlardı mezun olmamışlardı.

• Evet böyle bişey var gündemde!
    Hazırlık + 4 yıl gibi...

Biz 4 yıla denk geldik

inş.. Allah bizden sonrakilere kolaylık verir...
  • Keşke önceden olsaydı. Biz mezun oluyoruz şurda 1 ay kaldı. Lisede 5 sene geçirmek daha güzel olurdu.
  • Liselerin hepsinin 5 yıl olması için neler vermezdim geçen sene Şu andan itibaren olsa da benim için hiçbir şey ifade etmiyor, boşuna zaman kaybı.
  • ya yok artık okadarda olmaz herhalde :S
    zaten şu anda ben 4 yıllığım ( yani 4 senedir lise okumuyorum toplam 4 sene okumam gerekiyor 2 sene bitti 2 kaldı )yani sap sap oturuyoruz konular uzuun uzun bölünmüş durumda daha bide bir sınıf daha eklemenin ne manası var ? hazırlık eklense bile bence zaman kaybı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

quote:

Orjinalden alıntı: Tormentor03

quote:

aynı hababam sınıfı askerde gibi oldu gerçi orada rüyasında daha okuyorlardı mezun olmamışlardı.

Hakkaten Hababm Sınıfına döndü birden. Komutan okulun kapısında bekliyo. Herkesin karnesine diplomasına bakıyo. Zayıfı olanı en berbat işlere veriyo. Takdir teşekkür zayıfsız olanlarıda güzel bi iş veriyo askeriye de falan. Harbi geyiğin önde gideni olurdu bea.

• Böyle eğitim sisteminin ta içine
  • allah kolaylık versin gencler ünv 5 sene olmadan bittiriyim en iyisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.