iyi geceler arkadaşlar.Lise son sınıfta okuyorum.92 doğumluyum.Öğrendiğime göre uzun bir süre önce nüfusa kayıtlı olduğum yerin muhtarlığına askerlik dosyalarım gelmiş.İlk başlarda nasıl olsa okuyorum okul ilgilenir heralde diye düşünüyordum ve önemsemedim ama bugün bir arkadaş yoklama kaçağı olma ihtimalim olduğunda felan bahsetti.Araştırdım baya başı ağrıtıyormuş bu durum.Sizler lise 4 üncü sınıfta okurken kağıtlarınız geldiğinizde ne yaptınız ? yoksa okul mu halletti ? bilgisi olan okuyup geçmese sevinirim.
ben de aynı durumdayım! içime kurt düştü kaçak mıyım yoksa okula gelmiş ve okul halletmiş midir? biraz araştırdım okulun hallettiğini sanmıyorum ama bilen biri varsa kesin yanıt almak istiyorum yoksa uykularım kaçacak.
Askerlik şubesine gidip bunları sormak çok mu zor. C2 belgesimi ne vericek okul müdürü ya da yardımcısı bağlı olduğun kütügun askerlik şubesine göndereceksin. Lise bitene kadar tecilli olursun bence hiç uğraşma liseyi bitirdikten sonra şubeye gidip muayene olup tecil ettirirsın .
hiç sıkıntı yapmayın en yakın askerlik şubesine gidin muayenenizi olun tecil ettirin gerekli belgeleriinternette araştırın...
mayısta hazırlıklı olun bizle beraber gelebilirsiniz de sen liseyi herhalde 8-10 yıldır okuyorsun
Sen 92 doğumlu ve lise 4 deysen sana sözüm yok
hocam onu bilmiyorum ben bu sene bitirmiştim.1992 doğumluyum ..muayene oldum ve tecil ettirdim..
1992 doğumlular için muayene son günü 31 ekim 2011 'di fakat sen okuyorsun bu konuda bir bilgim yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme