Şimdi Ara

'Lise 2 ' Sorumlu Geçme olayı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ALAN: Muhasebe Ve Finans

1.Dönem : 2 zayıfım var
    2. dönem : 3 tane gelecek.

2.dönem zayıf gelecek dersler : Muhasebe , Matematik , Tarih

Muhasebe Baraj ders zayıf olduğu için sorumlu geçiyorum ancak kafama takılan bir soru şöyle , Karnemde Sorumlu Geçti mi yazacakfı ol yoksa Sınıf Tekrarı mı ? Muhasebe Zayıf olduğu için 2.50 ortalamanın altında oluyor ? yardımlarınızı bekliyorum ..

• sorumlu geçti yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

sorumlu geçti yazar

yönetmenliğe baktığımda 9.sınıfda 3 zayıf , 10. ve 11. sınıflar en fazla 2 zayıfla sorumlu geçti durumuna geliyor. 3 zayıf olduğu için sınıf tekrarı olmazmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 31 Mayıs 2013; 12:50:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

sorumlu geçti yazar

yönetmenliğe baktığımda 9.sınıfda 3 zayıf , 10. ve 11. sınıflar en fazla 2 zayıfla sorumlu geçti durumuna geliyor. 3 zayıf olduğu için sınıf tekrarı olmazmı?

pardon ya dalmışım karnede sınıf tekrarı yazıcak galıba ama sorumluluklarda verip geçersin
  • Lise 2

Muhasebe ve Finansman Alanı Meslek Öğrencisiyimm 5 Zayıff var Ortalama yükseltme Sınavınaa gircemm kaç tanesinii verirsemmm Sorumluluklaa geçerimm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorenby

Lise 2

Muhasebe ve Finansman Alanı Meslek Öğrencisiyimm 5 Zayıff var Ortalama yükseltme Sınavınaa gircemm kaç tanesinii verirsemmm Sorumluluklaa geçerimm ?

Muhabe ve dil anlatım zayıf ise kesin giriyorsun... ortama yüksemltme sınav hakkı en fazla 4 diye biliyorum
  • Muhasebe vee Dil anlatımıı kesinn yazıcammm o zmann onlarıı geçersemmm ortalama ilee geçiyormuşumm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Muhasebe vee Dil anlatımıı kesinn yazıcammm o zmann onlarıı geçersemmm ortalama ilee geçiyormuşumm

evet o 2 dersi verirsen ortalama ile sınıfı geçersin..
  • Amaa zorr gibimee geliyorr kaçç almam lazmm bunları geçmemm içinn .
  • quote:

Amaa zorr gibimee geliyorr kaçç almam lazmm bunları geçmemm içinn .

Minimum 45 yani en az 45 alman gerekiyor.
  • O zamann şimdidenn İlk dönemm vee 2.dnemm konularınaa çalışamm muhasebee vee Dill anlatımdann
  • Kardeşimm coğrafyaa ilk dönem 3 bu dönem 1 kaç düşüyor ?
  • Arkadaşlar benimde bi sorum var Bende muhasebe ve finansanda okuyorum ilk dönem 2 ikinci döne 3 zayıfım var bunlar mat coğrafya ve muhasebe .. muhasebe baaraj ders ortalamam 2.91 falan geliyor sınıfı geciyor muyum sorumlu geciyorum dimi ve karnede sorumlu gecti yazıcak deme
  • quote:

Kardeşimm coğrafyaa ilk dönem 3 bu dönem 1 kaç düşüyor ?

Senin hangi derslerin zayıf 2.donem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coğrafya Tarih Dil anlaatmm mat muhasebe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurluberk

Arkadaşlar benimde bi sorum var Bende muhasebe ve finansanda okuyorum ilk dönem 2 ikinci döne 3 zayıfım var bunlar mat coğrafya ve muhasebe .. muhasebe baaraj ders ortalamam 2.91 falan geliyor sınıfı geciyor muyum sorumlu geciyorum dimi ve karnede sorumlu gecti yazıcak deme

Sorumlu geçti yazacak, yazın muhasebe ye ye ye girmen gerekiyor

• quote:

quote:

Arkadaşlar benimde bi sorum var Bende muhasebe ve finansanda okuyorum ilk dönem 2 ikinci döne 3 zayıfım var bunlar mat coğrafya ve muhasebe .. muhasebe baaraj ders ortalamam 2.91 falan geliyor sınıfı geciyor muyum sorumlu geciyorum dimi ve karnede sorumlu gecti yazıcak deme

Sınıfı geciyorum oh yazın veremezsem lise 4 e kadar verme hakkım var dimi kardeşim?
  • quote:

Coğrafya Tarih Dil anlaatmm mat muhasebe

Dil anl]atım ve muhasebe kesin vereceksin 5 zayifi 2yen düşünmen gerekiyor

• Dil anlatım muhasebee birdee neyii vereyimm hangisinii ?
  • quote:

quote:

quote:

Sınıfı geciyorum oh yazın veremezsem lise 4 e kadar verme hakkım var dimi kardeşim?

Bu yaz kesin gireceksin zorunlu, bende aynı derse gireceğim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.