Şimdi Ara

Lise 2 alan konusu lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Simdi fen bolumunu gercekten cok istiyorum fakat baska bi bolume gidersem kahrolurum.

bazilari okul sonu 9.sinif fen dersleri ortalamalari 3 ustu bazilari 2.5 diyor hangisi dogrudur??

ben bu ortalamayi tutturamazsam( biraz zor bu hocalarla ama) istemedigim bi bolume zorla mi gidecegim boyle bir sinirlama olabilirmi ayrica okudugum okulda fen bolumunu kazanamazsam baska bi okulda okuma sansim var mi? Sonucta bu benim ozgurlugum degilmidir kesinlikle feni kazanirsam calisacagima cok inaniyorum ve arkadaslar duz lisede okuyorum.

Birde onerebileceginiz lise 2 den itibaren duzeyli ogrencileriyle ilgilenen bir dershane var midir?

Cok tesekkurler

• Darılmaca falan olmasın ama düz lisedeyken 2.5 ortalamayı tutturamıyorsan 9.sınıfta 10.sınıfta Sayısal alanda çok çok zorlanırsın. İyi düşün.

Ortalama 2.5 olmalı.

Eğer dershaneye gideceksen, pek tanınmamış 10.sınıfta mevcudu az olan dershanelere git verdikleri eğitim kalabalık ortamdaki eğitimden daha iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trsadasda
    Darılmaca falan olmasın ama düz lisedeyken 2.5 ortalamayı tutturamıyorsan 9.sınıfta 10.sınıfta Sayısal alanda çok çok zorlanırsın. İyi düşün.

Ortalama 2.5 olmalı.

Eğer dershaneye gideceksen, pek tanınmamış 10.sınıfta mevcudu az olan dershanelere git verdikleri eğitim kalabalık ortamdaki eğitimden daha iyi oluyor.

eyvallah, sagol hocam ama gercekten okudugum lise o kadarda kucumsenecek bi lise degil dersler gercekten agir fakat 2.5 degilmi hocam ortalama eminmisiniz
  • Bence moralini bozmamalısın.Bu dönem gireceğin alanın derslerine biraz daha özen göster ve daha yüksek notlar almaya bak.Ayrıca 9. sınıf fonksiyon konularına dikkat et.10 , 11 ve 12'de hep bunları kullanacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.