Şimdi Ara

lisanslı nod 32

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar nod32 nin lisanslı versyonunu yükleyeceğim.Bununla bereber başka
    kullanmam gerekn virus proğramı varmı acaba.bilgisayarımda ad-aware 2007 nin ücretsiz
    sürümü yüklü.bu yeterli olur mu?

• Bir tane virüs programı yeterlidirAd-aware de iyi ama ben kaldırıp Superantispyware kurdum bugün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diveman

selam arkadaşlar nod32 nin lisanslı versyonunu yükleyeceğim.Bununla bereber başka
    kullanmam gerekn virus proğramı varmı acaba.bilgisayarımda ad-aware 2007 nin ücretsiz
    sürümü yüklü.bu yeterli olur mu?

ad-aware güzel.daha da güzeli counterspy
    birde yanına sunbelt firewall öneririm.30günlük sürümü var.bir dene.almak istersen 10$
    http://www.sunbelt-software.com/Home-Home-Office/Sunbelt-Personal-Firewall/

• spy doctor nasıl acaba firewall olarak
  • quote:

spy doctor nasıl acaba firewall olarak

Spy doctor değilde ben size superantispyware önereceğim. Oldukça başarılı bir program..

SuperAntiSpyware 3.7.1018
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 15 Eylül 2007; 21:51:05 >
  • quote:

spy doctor nasıl acaba firewall olarak

spydoctor firewall değildir o antispy dır
    antispyların içinde en iyisi de counterspydır
  • peki arkadaşlar nod32 spylara karşı etkili değilmi.Birde bu firewall olayıda ne acaba.
    Güvenlik duvarıyla alakalı birşeymi.Yani bu nod32 nin yanına antispy veya firewall
    da kurmam gerekiyormu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki arkadaşlar nod32 spylara karşı etkili değilmi.Birde bu firewall olayıda ne acaba.
    Güvenlik duvarıyla alakalı birşeymi.Yani bu nod32 nin yanına antispy veya firewall
    da kurmam gerekiyormu.

antispy özelliği şimdi birçok antivirüsde var
    bir antispy kursan bile sürekli çalıştırma arasıra kontrol et diski onunla.ama çoğuda saçma sapan şeylere spy der durur.oda ayrı konu
    nod32de antispy var anlayacağın
    firewall lazım.oda ayrı bir güvenlik.firewall olmaz ise antivirüs seni bazı şeylerden korumaz.firewall şart
  • peki firewall olarak ne önerirsiniz.buda lisanslı mı oluyor yoksa ücretsizide varmı.Var
    ise etkilimi acaba.Bilgisayarım yeni olduğu için iyi bir koruma yapayım diyorum.
  • ZONEALARM ANTİVİRÜS + FIREWALL ve Nod32yi beraber kullanmaya karar verdim artık.
    Sizce ikisi uyumlu çalışırmı ve bir bilgisayar için yeterlimi
  • Yeterli olacaktır. Alternatif olarak Sygate Personal Firewall öneriyorum. Ücretsizdir.
    www.softpedia.com buradan indirebilirsin.
  • valla herkes kendi kullandığı firewall proğramına en iyisi diyor.Bir türlü
    kara veremedim
  • arkadaşlar az önce hepsiburada da gördüm

ZONEALARM ANTİVİRÜS + FIREWALL 22,31 ytl

ZONEALARM ANTI-SPYWARE 22,31 ytl

ZONEALARM PRO 44,78 ytl diyor.

Nor32 nin yanında hep spyware hemde firewall olan ZONEALARM ANTI-SPYWARE alıp kursam olurmu.Hemde 22 ytl civarında
  • quote:

arkadaşlar az önce hepsiburada da gördüm

ZONEALARM ANTİVİRÜS + FIREWALL 22,31 ytl

ZONEALARM ANTI-SPYWARE 22,31 ytl

ZONEALARM PRO 44,78 ytl diyor.

Nor32 nin yanında hep spyware hemde firewall olan ZONEALARM ANTI-SPYWARE alıp kursam olurmu.Hemde 22 ytl civarında

yok kurma
    zonealarm spy çok iyi değil
    sunbelt counterspy al alacaksan
    ama almaya karar vermeden önce mutlaka 15gün bir kullan dene
  • ben zone alarmı firewall olarak almak istemiştim.Sunbeltin firewall ı 1 aylık deneme sürümünden
    sonra ille almamızmı gerekiyor yoksa ücretsiz olarak devam ediyormu
  • birde sunbeltin ayarları hakkında hiçbir bilgim yok.indirdikten sonra nasıl ayar yapacağız.sanırım içeriği ingilizce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.