Şimdi Ara

LİSANSLI DRUPAL SİTE FULL TEMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Drupal için çok araştırmada bulundum ve drupal'in gerçekten kullanmaya değer bir seo, içerik yönetim sistemi ve sınırsız olanak tanıyan geliştirilebilme yapısıyla tanıştım. Bu nedenle bir projem için lisanslı bir tema satın aldım.
    Tema Linki:http://themeforest.net/item/ipress-responsive-newsmagazine-drupal-theme/full_screen_preview/7321642

Tam oraya yazan rakama satın aldım temayı. Yani 48$ olarak ödeme yaptım. Kredi kartımla aldım bu nedenle bankanın da kur oyunları sayesinden 55$ gibi bir ücret ödemek zorunda kaldım. Henüz satın alma süresi 10 gün bile olmadı. Tema tamamen profesyonel ve her şeye cevap verebilecek tarzda gerçekten. Satmamdaki sebep, kodlama yaptırarak bir site tasarlamayı düşünüyorum ve aynı zamanda WP nin projeme cevap verip veremeyeceğini araştırıyorum.
    Temayı satın almak isteyenlere tema dosyaları hiç bir değişiklik olmamış şekilde olduğu gibi iletilecektir. Aslında güvenilirlik açısından Themeforest kullanıcı bilgilerimi dahi verir ve kendinizin indirmesine olanak tanıyabilirdim ancak farklı temalar da satın aldık hesabımla birkaç site isteyen arkadaşlar için. Keşke domain aktarma gibi, lisanslı tema aktarabilme özelliği olsaydı themeforest'te Neyse arkadaşlar dosyalar tamamıyla orjinal olarak sıfırdan download edilip iletilecektir isteyenlere. Dilerseniz ekran görüntüleri veya anlık ekran video çekimi ile gerçek zamanlı saati, dakikayı ve saniyeyi gösterir şekilde de indirip size gönderdiğimi görebilirsiniz. Günvellemeler olduğunda mutlaka haber veririm ve yine size iletirim. İstediğiniz zaman dosyaları tekrar indirir yine gönderirim çünkü artık bu lisans sizin olmuş oluyor, yalnızca aktaramadığımız için ben yapmak zorundayım. Bu hiç sorun değil, gerçekten hak yemek kadar korktuğum bir şey yoktur. Bana hemen hemen 150 TL. ye mal olan bu temayı, 80 TL'ye satıyorum. ÜRÜN DOSYALARININ TAMAMI İSTEYENE CD OLARAK GÖNDERİLİR

Temanın indirme paneli ekran görüntüsünü de paylaşıyorum.

http://i.hizliresim.com/PqPb2b.jpg

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.