Şimdi Ara

Lisanslı Boksör Var Mı Sorum Olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
18.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LOCOO

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

quote:

quote:

yanlış bilgi vermeyin kişinin sicili temizse birşey olmaz dışarda sürekli bu sporu kullanan kişiler men edilir polis tarafından tutukluda kalabilir kavga etmeyin eğer etmeniz gerekiyorsa karşıdakini uyarın uyarı halinde sizi tahrik ediyorsa dövebilirsiniz ceza almazsınız lisansta falan sorun olmaz

Asıl siz yanlış bilgi vermeyin,saldırı ve savunma sporlarının herhangi birisinden resmi lisansı olan bir kişi başka bir kişiye darp uygularsa ve karşı tarafta bundan şikayetçi olursa lisansı olan şahıs bıçak,silah v.b fiziksel bir saldırı aleti ile kavgaya müdahil olmuş sayılır ve hatta hukuki işlemlerde lisanslı sporcunun karşı tarafa verdiği zarar için bazı durumlarda cinayete teşebbüs olarak işlem yapılır.
    Benimde hocam olan Fikret Tiryaki'nin bu konu ile ilgili açıklaması ;
    http://www.uzmantv.com/boksorlerin-sokak-kavgalarina-karismasi-yasak-mi

dikkat ettiyseniz ceza almaz demiyorum eğer karşıdakini uyarırsa kendini korumak zorunda kalırsa savunma olarak kullanabilir dedim diğer türlü kullanması tutuklanmasına sebep olabilir ve lisansı gider dolayısıyla

Hâlâ yanlış bilgi veriyorsunuz.
    Karşınızdaki kişi lisanslı sporcuyu istediği kadar tahrik etsin,hakaret etsin lisanslı kişi farp uygularsa başı yanar.
    Bu sırf lisansı kaybetemek felan değildir,ciddi anlamda mahkemelerde sürünür,kavgada bıçak kullanan adam ile aynı muameleyi görür.
    Karşı tarafı uyarmak hafifletici bir sebep değildir.

ben kickbox yapıyorum boks olarak senin dediğin gibiymiş bizim hocamız bize dediğim gibi açıklama yapmıştı boks için videoda dediiğin gibiymiş

Hocanız size yanlış bilgi vermiş,kick boks veya normal boks farketmez lisans lisansdır.
    Boks'da lisansı olan kişi kavgaya karışınca ne muamele görüyorsa aynı muameleyi kick boks lisansı olanda görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkagan

quote:

quote:

yanlış bilgi vermeyin kişinin sicili temizse birşey olmaz dışarda sürekli bu sporu kullanan kişiler men edilir polis tarafından tutukluda kalabilir kavga etmeyin eğer etmeniz gerekiyorsa karşıdakini uyarın uyarı halinde sizi tahrik ediyorsa dövebilirsiniz ceza almazsınız lisansta falan sorun olmaz

Asıl siz yanlış bilgi vermeyin,saldırı ve savunma sporlarının herhangi birisinden resmi lisansı olan bir kişi başka bir kişiye darp uygularsa ve karşı tarafta bundan şikayetçi olursa lisansı olan şahıs bıçak,silah v.b fiziksel bir saldırı aleti ile kavgaya müdahil olmuş sayılır ve hatta hukuki işlemlerde lisanslı sporcunun karşı tarafa verdiği zarar için bazı durumlarda cinayete teşebbüs olarak işlem yapılır.

Yok öyle bir şey. Adam yanlış söylemiş. Lisanslı boksör kavga ederse silahlı falan kabul edilmez, öyle saçma bir şey yok. Sadece boksöre karşı herhangi bir silahla karşı taraf kendini savunursa meşru müdafa kapsamına girebilir. Bakın girer demiyorum duruma göre girebilir diyorum. Hukukta okuyorum ve lisanslı kickbokscuyum, nerden biliyorsun diyen olursa diye peşinen yazayım dedim.

Daha 2 sene önce başımıza geldi bu olay,salondan bir arkadaşımın boks lisansı var.
    Ve bir mahalle kavgasına karışmış,kesinlikle silah v.b bir şey olmamasına rağmen ve karşı taraftaki kişinin sadece yumuşak doku hasarı ve 1 haftalık raporu olmasına rağmen 1,5 sene ceza verildi.
    Özellikle arkadaşın lisansı olduğu anlaşılınca mahkeme 1 sene uzadı,federasyondan şahitler çağırıldı v.s.
    Yani lisansın bu kavgalarda büyük etkisi var.

• Bende boks yapıyorum 3 aydır, ilk önce kickboks ile başladım, boks daha zevkli. Antremanı ağır olsa bile. Haliyle biraz araştırma yaptım, Bildiğim kadarıyla bazı ülkelerde boksörün kendini savunması dışında kavgaya karışması yani yumruk atması falan yasak, şöyle yumruğu bıçak, silah vb. aletlerle aynı kategoriye konuyor. Bu Türkiye'de böyle mi bilmiyorum.
  • Çocukluk çağlarımdan beri boks yapıyorum Lisanslıyım. Boks hayatımın her döneminde yer alıyor. Karakolla falan alakası yok. Hem karakolluk olduğunda çıkartmassın lisansını kimse bilmez boksör olduğunu.
    Bu arada vücut yapımdan dolayı işte '' omuzlarım geniş değil'' falan bunlar engel olurmu demiş arkadaşın biri.
    Şuan 7 aylık bir oğlum var, yürümeye başlasın doğru salona vericem.
  • Doğru yerdesin burda herkes 1.90 boksördür
  • konuyu spor bölümüne açsaydın yanlış yerde
  • o boy ve kilona göre karateye gidebilirsin daha uygun olur bence
    Kilo : 75
    Boy : 168

5yıl lisanslı karete eğitimi aldım.Siyah kuşak 1.dan da bıraktım.Boks yada kickboks yapmak istiyorum.Kilo ve boy oranım sanırım biraz dengezi.Kilo vermem gereklimi yoksa böyle iyi mi?
  • Evet arkadaşlar buyrun bende boksorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: busvas

Kilo : 75
    Boy : 168

5yıl lisanslı karete eğitimi aldım.Siyah kuşak 1.dan da bıraktım.Boks yada kickboks yapmak istiyorum.Kilo ve boy oranım sanırım biraz dengezi.Kilo vermem gereklimi yoksa böyle iyi mi?

zaten ıstemesende kıck boksta kılo vereceksın.kıck boks kendı vucudunu kendısı yaratır. çok hareketlı ve aktıf yapacak senı
  • Tatanga topram varmı adapazarında sağlam bir yer gideyim oraya bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: 98pug306

Çocukluk çağlarımdan beri boks yapıyorum Lisanslıyım. Boks hayatımın her döneminde yer alıyor. Karakolla falan alakası yok. Hem karakolluk olduğunda çıkartmassın lisansını kimse bilmez boksör olduğunu.
    Bu arada vücut yapımdan dolayı işte '' omuzlarım geniş değil'' falan bunlar engel olurmu demiş arkadaşın biri.
    Şuan 7 aylık bir oğlum var, yürümeye başlasın doğru salona vericem.

Allah bağıslasın pampi
  • quote:

Orijinalden alıntı: busvas

Tatanga topram varmı adapazarında sağlam bir yer gideyim oraya bende

Pampi ben su anda ıstanbul Kartal sularında savasıyorum.Toprağım sana bı tavsiye spor felan boş iş kandır kızları çark cad. uzerınde stada giderken sol tarafta kalan Gizli yada Saklı bahce adlı yere götur. kUS UCMAZ KERVAN GEÇMEZ. Istanbulda oyle bi kafem olmasını ne ısterdım varya

• Kick Box istiyorum beyler
    doğum tarihi:1998
    boy:169(70te olabilir:D)
    kilo:67-66
    sorun olurmu?Sert vururum:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: YoLCu_05

quote:

Orijinalden alıntı: labidu

Buyrun ben boksörüm

Ben bu yaz bi salona kayıt yaptırmak istiyorum boks eğitimi için ama omuzlarım falan geniş deil sorun yaratır mı ? bide boy uzamasını engeller mi boks
    Boyum : 170
    Kilom : 55

öncelikle çok ufaksınız.kilonuz az ve fiziksel olgunluğa erişmediğnizden tavsiye etmiyorum.

hocam bende boksör olmak istiyorum

Kilo: 82
    Boy: 1.80

gecmı kaldık hocam

• quote:

quote:

Bu hoca nerede çalışıyor ki? İstanbul falan ise, ben de başlamak istiyorum.

• arkadaşlar ben de boksu düşünüyorum aslında bu kadar boksör bir araya toplanmışken sorayım; boş zamanım çok var bir spor yapmak istiyorum hem vücut da düzene girsin diye, boks kafama çok yattı. biraz göbek var. fiziksel özellikler bunlar, sizce bir şey olur mu yoksa hiç uğraşmayayım mı?

boy : 178 cm
    kilo : 82 kg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MJoNuRr

quote:

Orijinalden alıntı: Gereqsiz

quote:

quote:

Milli takım antrönörü diye biliyorum sanırım önce milli takıma girmen gerekicek :D

Görüntülerde izledim. Dedim yaşını başını almış, belki bir yer açmıştır. :)) Sanırım milli takıma girmek için ilk önce bu hocayı bulmak lazım. :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Milli takım antrönörü diye biliyorum sanırım önce milli takıma girmen gerekicek :D

Görüntülerde izledim. Dedim yaşını başını almış, belki bir yer açmıştır. :)) Sanırım milli takıma girmek için ilk önce bu hocayı bulmak lazım. :))

Bildiğim kadarı ile önce ilinedeki kilondakileri yenip sonra türkiye turnuvasında şampiyon olman lazım milli takıma girmek için ama başka yollarıda varsa bilmiyorum belkide açmıştır bir yer net bilgim yok :)

Benden şampiyon falan olmaz arkadaş. Maksat spor olsun, yumruk nasıl atılır öğrenelim tam olarak falan filan. Yoksa geçti bizden. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

arkadaşlar ben de boksu düşünüyorum aslında bu kadar boksör bir araya toplanmışken sorayım; boş zamanım çok var bir spor yapmak istiyorum hem vücut da düzene girsin diye, boks kafama çok yattı. biraz göbek var. fiziksel özellikler bunlar, sizce bir şey olur mu yoksa hiç uğraşmayayım mı?

boy : 178 cm
    kilo : 82 kg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.