Şimdi Ara

lisanslı boksör kavgaya karıştığında kesin ceza alır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
45.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Danny_Boy

bi ihtimal zararsız yırtılabilir gibi ama lisanslı boksör olduğunu söylemeyince e adamlar da bilmese o zaman yine de öğreniyorlar mı karakolda bişekilde

harbi bende merak ediyorum bunu, eski sevgilimin şuanki sevgilisini fena şekilde dövesim var kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebani Bey

quote:

bi ihtimal zararsız yırtılabilir gibi ama lisanslı boksör olduğunu söylemeyince e adamlar da bilmese o zaman yine de öğreniyorlar mı karakolda bişekilde

harbi bende merak ediyorum bunu, eski sevgilimin şuanki sevgilisini fena şekilde dövesim var kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartıcam.

boksör müsünüz hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zebani Bey

quote:

boksör müsünüz hocam

evet 2.5 yıllık lisansa sahibim.

• Ben lisanlı olarak kick boks yapıyorum. Okudugum lise endistrü meslek. Gelen geçen omuz atıp gider koyuyor. Üstüme yürüyene kardeşim boksörüm diyorum. Genelde eyvallah çekip gidiyorlar ama hiç kavga etmedim.

Eğer üzerime yürürse ve yumruk atarsa direk sanıyesınde vurur çenesini kırarım. Nefsi müdafa + refleks der para cezası ile sıyırırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.