bi ihtimal zararsız yırtılabilir gibi ama lisanslı boksör olduğunu söylemeyince e adamlar da bilmese o zaman yine de öğreniyorlar mı karakolda bişekilde
harbi bende merak ediyorum bunu, eski sevgilimin şuanki sevgilisini fena şekilde dövesim var kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartıcam.
quote:
Orijinalden alıntı: Zebani Bey
quote:
Orijinalden alıntı: Danny_Boy
bi ihtimal zararsız yırtılabilir gibi ama lisanslı boksör olduğunu söylemeyince e adamlar da bilmese o zaman yine de öğreniyorlar mı karakolda bişekilde
harbi bende merak ediyorum bunu, eski sevgilimin şuanki sevgilisini fena şekilde dövesim var kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartıcam.
boksör müsünüz hocam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Zebani Bey
quote:
boksör müsünüz hocam
evet 2.5 yıllık lisansa sahibim.
Ben lisanlı olarak kick boks yapıyorum. Okudugum lise endistrü meslek. Gelen geçen omuz atıp gider koyuyor. Üstüme yürüyene kardeşim boksörüm diyorum. Genelde eyvallah çekip gidiyorlar ama hiç kavga etmedim.
Eğer üzerime yürürse ve yumruk atarsa direk sanıyesınde vurur çenesini kırarım. Nefsi müdafa + refleks der para cezası ile sıyırırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme