geniş sözlük arşivi ve web sayfasındaki dövizi anında çevirebilme özelliğinden dolayı takdir ettiğim programı aklımdan ne zorum varsa para ile aldım Aldığım versiyon 8 'di. IE8 ile iyi çalışıyordu, ama IE9 yada diğer tarayıcılarla arası hiç yok. Madem lisanslı kullanıyorum ben de babylon teknik desteğe mail atayım, sorunumu çözsünler dedim. Verdikleri cevap:malesef babylon 8, IE9 ile çalışmaz, lütfen babylon 9 satın alınız. Yani adamlar yeni bir versiyon çıkardıklarında eski versiyona ait hiçbir güncelleme yada teknik destek vermiyorlar. Eleştirilen windows bile 10 sene önce çıkardığı OS yada office programı için güncelleme yayınlar, çözüm bulur.
Yani babylon'u bildiğiniz yoldan kullanın, hiç lisans için kasmayın çünkü lisans bir işe yaramıyor. Yeni versiyonu çıkınca da silin yenisini kurun, yamalayın
Babylon 9 mu arıyorsunuz ? Babylon 8, İE9 da çalışmıyorsa, uyumlu değilse aşağıdaki linkte bilgiler halen geçerliyse babylon 9 a legal olarak geçmenizi öneririm..
Ayrıca şunu da söyleyeyim eğer paranız yoksa dahi mümkün olduğunca legal(kampanyalı) yazılım kullanalım ki hem vicdanımız rahat hem de bilgisayarımız güvende olsun..