Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Lipton EarlyGrey 500 Gr dökme çay 10.00 TL Onur Market

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
894
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal fiyatları 16.95 civarlarında bu çayın. Ayrıca bu fiyat yalnızca Lipton için değil hemen tüm çaylar için de uygun.. Onur market İstanbul ve Bursa da şubeleri olan bir market sanırım.. civarında bu marketten olan degerlendirsin. Bunun dışında bir çok üründe %41 indirimden bahsediyorlar. Hepsi %41 olmasa da bunun dışında da bir kaç makul ürün daha bulabilirsiniz.

İlave Bilgi; bilmeyen olursa diye , earlygrey bergamot aromalıdır. Diğer 500 Gr çeşitlerinde de aynı fiyat geçerliydi en azinda farklı bir çeşitte daha ben gördüm.

Ekleme: 24 temmuz tarihine kadar devam ediyormuş, daha yeni başlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myadam -- 14 Temmuz 2019; 12:34:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel fırsat, teşekkürler.

• Güzel fırsat ama şu bergamot olayını hiç sevemedim deterjan tadı gibi ,tavsiyem normal olanından alın.

• Exelente kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk basta güzel sonradan tadına alışınca sanki dediginiz gibi oluyor

• Sek kaşar 600 gr 16.99
    Kebir gurme tereyağı 400 gr 18.99
    Beşler sucuk 49.99
    Ekstra dikkat çeken ürünler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Sek kaşar 600 gr 16.99
    Kebir gurme tereyağı 400 gr 18.99
    Beşler sucuk 49.99
    Ekstra dikkat çeken ürünler.
    ilave olarak 5 lt tarım kredi sıvı ayçiçek yağı 33,99 TL. Litre fiyatı 6,8 e geliyor. fiyat gayet makul.
  • 3lu superfresh konserve mısır 5,80 oluyor süzme 200gram falandı. ayrıca 3lü dardanel ton 80 gram 13 küsür. şölen ince gofret 110 gram 2 gibi bişeydi. kars kaşarı 200 gram 6, 80 olması lazım. 6lı soda 3lira. bu civarlarda aklıma gelenler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliadam

3lu superfresh konserve mısır 5,80 oluyor süzme 200gram falandı. ayrıca 3lü dardanel ton 80 gram 13 küsür. şölen ince gofret 110 gram 2 gibi bişeydi. kars kaşarı 200 gram 6, 80 olması lazım. 6lı soda 3lira. bu civarlarda aklıma gelenler
    Evet, 6lı maden 2,94 e gelmişti. Fiyatı makul ve lezzet olarak da beğeniyorum. Her bölgede aynı marka var mı bilmiyorum ama Avşar maden suyu sert/keskin maden suyu sevenler için tercih sebebi. Afyonun markası ve ilk orada tatmıştım, bu bölgede yeni yeni satılmaya başladı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.