ARKADAŞLAR RED HAT LİNUX KURCAM FAKAT BANA PRİNT SCREEN YAPARAK MASAÜSTÜNDEKİ SİMGELERİİN NE İŞE YARADIĞINI....VE LİNUXTA KULLANLAN ATIYORUM WİNDOWS TA WORD PROGRAMI LİNUXTA HANGİ PROGRAM BU GÖREVİYAPIYOR.....HERALDE WRŞTE GBİBİ BİŞEYDİ BUNLARI YANİ LİNUX PROGRAMLARININ HANGİ GÖREVİ GÖRDÜKLERİNİ YAZABİLİRMİSİNİZ....PROGRAMİNGİLİZCE AÇIKLAMASI TÜRKÇE OLSUN LÜTFEN ACİL LAZIM
Burada bir liste var ingilizce ama program ismi ve karşılığı yazıyor anlamayacak bir şey yok http://www.linuxeq.com/
Deneme yanilma yontemi ile ogrenmeni tavsiye ediyorum...
linux kur ve kullanmaya basla zamanla ogrenirsin. ingilizce biliyorsan, linux forumlarinda aradigin her bilgiyi bulursun.
arkadaşlar siz bana kıyaslama yapıp gönderirmisiniz....benim bilgisyar pek iyi değil..kurarsam sorun olur..haftaya sınavda hoca onlardan soracak ...bi yardımcı olursanız...şimdiden teşekkürler... red hat kullanan varsa print screen yapıp masüstündeki şeylkerin ne işe yaradığını yazarsa sevinirim.bu zor olmasa gerek.....biirde benim harddsik tek parça halkinde linuxu windows xp üzerine kursam olurmu nedersiniz
arkadaşlar siz bana kıyaslama yapıp gönderirmisiniz....benim bilgisyar pek iyi değil..kurarsam sorun olur..haftaya sınavda hoca onlardan soracak ...bi yardımcı olursanız...şimdiden teşekkürler... red hat kullanan varsa print screen yapıp masüstündeki şeylkerin ne işe yaradığını yazarsa sevinirim.bu zor olmasa gerek.....biirde benim harddsik tek parça halkinde linuxu windows xp üzerine kursam olurmu nedersiniz
kardeş tek partisyon la olmaz, partition magic gibi bi programla en az 2 ye bölmelisin, bölmeden önce de defragmantation yapsan iyi olur (disk birleştiricisi), ancak linux'a bulaşmadan önce red hat yada kuracağın linux distro'su ve genel olarak linux hakkında araştırma yapıp çok bilgi edinmen gerek, google amca bu konuda da çok iyidir, ama bilgisayar ve ingilizce pek iyi değil diyorsan canın biraz sıkılır, pes etme. Kıyaslama'dan kastın ''elma mı daha tatlı yoksa cin biber mi daha acı?'' mi değil mi anlamadım ama mindtrick'in verdiği site gayet güzelwww.linuxeq.com