Şimdi Ara

Linux üzerinden Windows XP Format USB si Hazırlama(Lütfen Yardım Edin Çok Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Sabahın İlk Saatlerinde Windows 7 Kurulu Olan Bilgisayarıma Ubuntu 12.10 Kurdum ve Çok Beceriksizim, Hiç bir Bilgim Yok.Belki de Bu Yüzden İşletim Sistemi Bana Çok İtici Geldi Chromium'a Bir Flash Player Eklemek için Bile İlk kez Kullanan Biriyseniz Saatlerinizi Harcamanız Gerekiyor vs Bu Yüzden Windows XP'ye geçmek istiyorum.
    ''CD sürücüm bozuk'' Bu Yüzden Windows XP format işlemini USB üzerinden halletmem gerekiyor.Ancak Sorun şu ki Linux Hakkında En Ufak Bir Bilgiye Sahip Değilim.Şu anda tek bir notebookum var ve Linux Üzerinden Bir Windows XP Format USB si hazırlamak istiyorum.Şuan USB'nin içerisinde Ubuntu var.

Kısacası Tek Amacım Ubuntuyu Bilgisayarımdan Tamamen Silip Atmak ve Windows XP'ye geçmek için Ubuntu Üzerinden Bir Bootble Windows XP Format USB si hazırlamak.

Okuyup Destek Olan Herkezden Allah Razı Olsun Yarın Yola Çıkacağım Bu İşlemi Çok Acil Halletmem Lazım Yalnız Tekrar Belirtiyim Ana Seçke vs. Haricinde Hiçbir Linux Bilgim Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: CherryVery

Bugün Sabahın İlk Saatlerinde Windows 7 Kurulu Olan Bilgisayarıma Ubuntu 12.10 Kurdum ve Çok Beceriksizim, Hiç bir Bilgim Yok.Belki de Bu Yüzden İşletim Sistemi Bana Çok İtici Geldi Chromium'a Bir Flash Player Eklemek için Bile İlk kez Kullanan Biriyseniz Saatlerinizi Harcamanız Gerekiyor vs Bu Yüzden Windows XP'ye geçmek istiyorum.
    ''CD sürücüm bozuk'' Bu Yüzden Windows XP format işlemini USB üzerinden halletmem gerekiyor.Ancak Sorun şu ki Linux Hakkında En Ufak Bir Bilgiye Sahip Değilim.Şu anda tek bir notebookum var ve Linux Üzerinden Bir Windows XP Format USB si hazırlamak istiyorum.Şuan USB'nin içerisinde Ubuntu var.

Kısacası Tek Amacım Ubuntuyu Bilgisayarımdan Tamamen Silip Atmak ve Windows XP'ye geçmek için Ubuntu Üzerinden Bir Bootble Windows XP Format USB si hazırlamak.

Okuyup Destek Olan Herkezden Allah Razı Olsun Yarın Yola Çıkacağım Bu İşlemi Çok Acil Halletmem Lazım Yalnız Tekrar Belirtiyim Ana Seçke vs. Haricinde Hiçbir Linux Bilgim Yok

Pardus tan başlamanız daha doğru olurdu..

Ubuntuda windows kurulum USB si hazırlamak:
    Bu linkte anlatıldığı gibi ubuntudan windows kurulum USB si oluşturabilirsiniz.
    Not: Bu yöntem için en az 2GB USB gerekiyor.

Bu yöntem işe yaramazsa aşağıdaki yöntemi deneyin:

Bu linkten unetbootin programını indirin.

Programın nasıl kullanılacağı hakkında bu linkten yardım alabilirsiniz.

Önce ilk yöntemi denemeniz daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoDeR006 -- 1 Şubat 2013; 21:29:20 >

• Sizin anlattığınız sadece ubuntu kalıbı için geçerli.Ben windows için arıyordum ve buldum multisystem programı sayesinde ubuntu üzerinden windows usb bootable bellek oluşturabiliyoruz . http://www.pendrivelinux.com/multiboot-create-a-multiboot-usb-from-linux/
  • quote:

Sizin anlattığınız sadece ubuntu kalıbı için geçerli.Ben windows için arıyordum ve buldum multisystem programı sayesinde ubuntu üzerinden windows usb bootable bellek oluşturabiliyoruz . http://www.pendrivelinux.com/multiboot-create-a-multiboot-usb-from-linux/

ubuntu kalıbı ile windows kalıbının uzantısı sonuçta aynı:.iso
    o yüzden olur diye düşünmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR006

quote:

Sizin anlattığınız sadece ubuntu kalıbı için geçerli.Ben windows için arıyordum ve buldum multisystem programı sayesinde ubuntu üzerinden windows usb bootable bellek oluşturabiliyoruz . http://www.pendrivelinux.com/multiboot-create-a-multiboot-usb-from-linux/

ubuntu kalıbı ile windows kalıbının uzantısı sonuçta aynı:.iso
    o yüzden olur diye düşünmüştüm

Yine de sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.