Şimdi Ara

Linux Üstatları İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkdaşlar malumunuz gta 5 epicde ücretsiz oldu biz linux kulanıcıları dışardan mı baksın ha diyip litrus kurdum ama sonrasını pek çözemedim litrusdan epic game store kurdum ama her açtığımda bilgisayar fanların devrini atırıp kendiliğinden kapanıyor linuxta epic game store aracılıyla nasıl gta 5 oynarız ümstatlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Konsol çıktısı alabilirsek belki yardımcı olabiliriz.
  • Wine, Lutris, Proton vs emulatör ile oyun oynamak ? Give me a break :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 36 Tane Windows oyunu ve 80 tane Linux oyununa sahibim cillop gibi de Wine ile oynuyorum acaba bazıları herkesi kendi kadar beceriksiz mi zannediyor?

  • Wine Is Not an Emulator




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 18 Ekim 2020; 7:3:16 >
  • BenimAdimKerim kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum oyunları direkt windows üzerinde oynamak daha akıllıcı olacaktır, hem kurması daha basit olacağından hem de daha performanslı çalışacağından.


    Diğer söylediklerinize de katılıyorum aşağı yukarı. Laptop'ta linux masaüstünde windows kullanıyorum hayatımdan memnunum  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BloodyMonday

    Katılıyorum oyunları direkt windows üzerinde oynamak daha akıllıcı olacaktır, hem kurması daha basit olacağından hem de daha performanslı çalışacağından.


    Diğer söylediklerinize de katılıyorum aşağı yukarı. Laptop'ta linux masaüstünde windows kullanıyorum hayatımdan memnunum  

    Ya bu Mac, iPhone, Apple'in tum urunleri, dunyanin en overrated seyleri. Bu elektronik coplere dunya kadar para bayilanlarda hic kafa yok gercekten. Bu gerizekalilarla ben mucadele etmeyi biraktim.. Zaten memleketin adami hafiften aptal ve sersemdir beyinsiz ve ustelik yilan kafalidir.. bunlarla hic ugrasilmaz..


    Benim $u an iki tane orjinal ve eski mac var bir zamanlar param cokken almistim ikisini de.. Ilkini meraktan ve sirf sahip olmus olmak icin, sonrakini mac bilgisayara gotunu verenleri is yerinde azdirmak ve ovvvv yeee masada mac var demek ki ciddi bir kurum adam da karizma ve cool desinler dedirtmek icin aldim.. Yoksa Winzort PC candir.. Her isi gorur.. Upgrade olur. Kendi imalatindir.. 238949238429384 cesitlilikte donanim vardir.. Ucuzdur. Winzort'a gelince guvenligini saglamak cok da imkansiz degildir.. PC laptop da iyidir fakat kalitesiz olanina denk gelmemek lazim.. Genellikle menteseler kiriliyor USB'ler elde kaliyor.. ozellikle erkek kullaniyorsa.. apple macbooklari sirf bu acidan seviyorum fakat yine de fiyatina degecek cihazlar degiller..


    fakat esas konumuza donersek linux kesinlikle yuzde 2 pazar payini masaustunde gecemez cunku end user gui istiyor.. linux da oyle bir masaustu ortami gelistirecek ekip yok ve boyle bir olay mumkun olmayacaktir.. olsa bile yine yayilamaz cunku linus'un sozune katiliyorum........... insanlar bilgisayarla birlikte gelen OS'u kullaniyorlar gidip OS indirmek yeni bir seyi denemek istemiyorlar.. macOS bile mac marka cihazla birlikte geliyor.. hackintosh yapanlarin orani kac acaba? kimse boyle seylerle ugrasmaz insanlar bizim gibi degiller.. biz cok farkli bir kafadayiz onlar cok farkli bir kafadalar..





  • BloodyMonday kullanıcısına yanıt

    Aynen dostum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.