Merhaba arkadaşlar, yeni laptop aldım, işletim sistemi linux idi bende format atıp win7 kurdum ama acılışta windows logosu gelip kalıyor. sorunumu nasıl çözerim ? şimdiden teşekkürler..
1- Windows DVDsi bozuk olabilir. 2- DVD'ye yazdığın windows image'ı hasarlı olabilir. 3- Laptopu'un kurduğun win 7 versiyonunu kaldırmıyor olabilir. Win 7 starter veya basic kurmayı dene. 4- Windows hatalı kurulmuş olabilir. Tekrar kur. vs..
1- DVD sağlam daha önce masaüstüne yüklemistim 2-bozuk oldugunu sanmıyorum. 3- intel i5 işlemcili laptop kaldırır, home premium kurmuştum 4- düzgün kurduğuma eminim.
bunlardan başka bir sorun olmalı herşeyi düzgün yapıyorum, son açılışta windows logosunda takılıyo, masaüstü görüntüsü gelmiyor.
O zaman pc'yi güvenli kipte açıp (tabi açılıyorsa) ekran kartının driverını yükleyip öyle dene. Yine olmazsa diğer drıverları da yükleyip öyle dene.
Ayrıca laptop firmasının web sitesinden laptop parçalarının win 7 için uyumlu olup olmadığını kontrol et.
NOT : %99,9 uyumludur ama sen yinede bir bak. Özellikle ramlere.
Pc ye hicbir sekılde bişi yukleyemıorum. sureklı yenıden baslattıorum ama logodan sonrası yok :( win7 e uyumlu kontrol ettım