Şimdi Ara

linux ögrenmek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkdslar ben linux ögrenmek istiyorum hiç bilmem en azından öm bilgim olması için nette bi e-boook kaynagı önerirmisiniz su an hangi surumunu ögrenmemı tavsiye edersiniz.yanı ben kaynak aradım buulamadım adam gibi kaynakk hangi bi yok gösterirseniz linucx bilenler ii gunler



  • Kullandığın yayının Türkçe sitelerini bul forumlarında takıl, Windows öğrenmek gibi buda kullanarak öğrenmek daha doğru olur sanırım..
  • Dağıtımdan dağıtıma değişen ayrıntılar olmakla birlikte bütün linuxlarda ortak olan şeyler daha fazla. Bu demek oluyorki birini öğrendiğinde diğerleri hakkında da pek çok şey öğrenmiş olacaksın. O zaman hangisini öğrendiğin o kadar fark etmez. Ben debian derim.
    Türkçe kaynaklarda var elbette. Arayarak bulabilirsin. Genel öğrenme yöntemi bir sorunla karşılaşıp onu netten bularak yapmak suretiyle öğrenmedir. Kitapdan olanı bence daha iyi bir yöntem. Her şekilde genel yapıya uymak durumunda kalacaksın. Debian'ın resmi sitesinde debianla ilgili pek çok kitap var. Fakat türkçe olana rastlamadım.
  • Kitap kağıttan okunur. Para verilip alınırsa okuması daha tatlı olur. Kim Korkar Linux'tan kitabını alabilirsin Mandrake ile biraz geridende olsa Linux'a iyi bir giriş yaparsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.