Bildirim
LINUX KURSU ARIYORUM YARDIM.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tavsiyem Linux kursundan ziyade İngilizce kursuna gitmeniz. Ama illa Linux kursu istiyorum diyorsanız C ve Sistem Programcıları derneğinin kursları var. Bir de Bilgi Üniversitesi arada sırada kurs açıyor. Onlara sorabilirsiniz. -
quote:
Orjinalden alıntı: alattin_nuri
LINUX KURSU ARIYORUM YARDIM.
İSTANBULDAYIM AVRUPA YAKLASINDA KURS ARIYORUM GÖREN DUYAN YARDIM ETSİN LÜTFEN.
Gelecek linux a gidebilirsin. Taksimde şubeleri var.
www.geleceklinux.com -
16 saat için 210 ytl gelecek a.s.
-
quote:
16 saat için 210 ytlgelecek a.s.
Niye? Bir Solaris kursunun fiyatını biliyor musunuz?
Bilge Adam, Netron gibi şirketlerin kurslarının fiyatlarından haberiniz var mı? 1 haftalık SAP eğitimi ne kadar biliyor musunuz? -
bilmiyorum ancak ve lakin pahalı buluyorum. -
Artık bilginin de para ettiği çağa geldiğimizin farkına varalım lütfen!.. Yarım gün ağır yük taşıdı diye hamala çıkarıp 50 YTL verdigimizde helal olsun derken, bizlere sayfalarca bilgiyi bizim seviyemize göre anlatabilmek için yıllarca dirsek çürütmüş insanlara verecegimiz 3 kuruş para konusunda böyle cimri olmamak gerekir. Yok kardesim benim param yok, ben zaten esyamı da kendim tasıyorum diyen arkadaslar için de deniz derya kitaplar, internet, vs. mevcut!.. Herkese kolay gelsin. -
aynı fikirdeyim, 1 yıl boyunca google ile uğraşarak bi miktar içine girdim linux un, bunu profesyonel olarak öğretmek de önemli ve zor bir iş. -
quote:
16 saat için 210 ytlgelecek a.s.
Saati 13 liraya geliyor, öğreneceklerinin ve kazanacağın zaman için hiç bir şey değil. Altı ayda öğreneceğini 16 saate öğrenmek için 210 lira çok mu? Windows ve Windows uygulamalarına vereceğin parayla on defa linux kursuna gidersin. -
quote:
16 saat için 210 ytl gelecek a.s.
saati 13 lira nedir ki? tamam bedava degil, ama en azindan iyi bir baslangic.
az cok bir temel sahibi olup gerisini internet ve kitaplarla hallet. -
değer -
illaki görsel materyal diyenlere:
http://senlik.linux.org.tr/2006/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X