Bildirim
Linux ile ilgili önemli bir sorun!..
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hayır çalışmaz ve hayır bu bir sorun değil.
Eğer Microsoft ürünleri kullanarak Windows için uygulama geliştiriyorsanız, Windows' u kullanın. -
Web uygulaması geliştiriyorum platform windows fakat ben linux kullanmak windows uygulaması geliştirmek istiyorum. Bir yolu yokmu acaba? -
Eğer ubuntu kullanacaksanız VS.NET 2005 kullanamazsınız. Ancak ve sadace Mono projesi ile birlikte c# uygulamaları geliştirebilirsiniz ancak bu seferde MSSQL Server kullanamazsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: cmd.exe
Web uygulaması geliştiriyorum platform windows fakat ben linux kullanmak windows uygulaması geliştirmek istiyorum. Bir yolu yokmu acaba?
Ama Microsoft ürünleri kullanıyorsunuz.
Linux altında web uygulaması geliştirmenin tabi yolu var:
1- Microsoft ürünleri kullanmadan geliştirin
2- Microsoft ürünlerinin Linux için çıkmasını bekleyin.
İlk seçenek daha akla yatkın görünüyor. -
web uygulaması derken asp php gibi site uygulamalarından mı bahsediyorsun(bazı webmasterlar internet sitelerine uygulama ve yazılım diyor) asp kullanılmıyor linuxda sanırsam ama php kullanabilirsin mysql de
ama website geliştiriyorsan -
asp.net projesi geliştiriyorum ubuntu içinde sanal makina kullanabiliniyormuş sorunum çözüldü yükledim kullanıyorum saolun -
quote:
Orjinalden alıntı: cmd.exe
asp.net projesi geliştiriyorum ubuntu içinde sanal makina kullanabiliniyormuş sorunum çözüldü yükledim kullanıyorum saolun
E ama sanal makine içerisinde yine Windows kullanıyorsunuz. Ubuntu üzerinde kullanmak istiyorum deyince farklı düşünüyor insan. Tabi ki sanal makine altından kullanırsınız, ama yine Windows kullanıyorsunuz. -
Ve sanal makine şeklinde de kullanılıyor olsa lisanslı olması gerekiyor sanırım.
Yani BSA vs. denk gelirde, bu windoz sanal makine ama dersen gerçek ceza yiyebilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: penguin
Ve sanal makine şeklinde de kullanılıyor olsa lisanslı olması gerekiyor sanırım.
Yani BSA vs. denk gelirde, bu windoz sanal makine ama dersen gerçek ceza yiyebilirsin.
Evet, lisanslı olması gerekiyor. Fakat BSA' nın meşruluğu bile muallakken, benim bilgisayarımı incelemeye kalktıklarında bir dava nedeniyle hakim tarafından çıkarılmış bir arama emri ya da savcılık tarafından yazılmış bir arama izni olmadıkça bilgisayarıma dokundurtmam bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 26 Nisan 2007; 22:32:57 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Challenger
quote:
Orjinalden alıntı: penguin
Yani BSA vs. denk gelirde, bu windoz sanal makine ama dersen gerçek ceza yiyebilirsin.
Evet, lisanslı olması gerekiyor. Fakat BSA' nın meşruluğu bile muallakken, benim bilgisayarımı incelemeye kalktıklarında bir dava nedeniyle hakim tarafından çıkarılmış bir arama emri ya da savcılık tarafından yazılmış bir arama izni olmadıkça bilgisayarıma dokundurtmam bile.
Zaten işletmelere ihbar üzerine arama izni ile polis nezaretinde gidiyorlar diye biliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X