Şimdi Ara

Linux Başlangıca Program Ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar Xbox1 konsoluma Linux' u kurdum ancak işletim sistemi her başladığında istediğim programları nasıl ekliyebilirim. Bildiğiniz gibi bunu Windows' ta Başlat / Programlar / Başlangıç menüsüne ekleyince oluyordu. Linux' ta nasıl yapabilirim bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum.

• Şu dosyayı aç:

/etc/rc.local

Sonra alttaki herhangi bir boş satıra çalıştırılacak uygulamayı yaz.
  • Hocam ben oraya geldim ancak rc0.d rc1.d isminde sırasıyla 6 ya kadar klasör yada dosya neyse var rc.local yok maalesef kendimmi oluşturmam gerekiyor acaba yada nasıl oluşturabiliriz
  • Hangi dağitim'i kurdun xbox'a gnome masaüstü varsa "sessions altinda startup programs'a" gelip ordan istediğin programin başlatma komutunu adini yazarak açilmasini sağlayabilirsin.
  • Hocam X-DSL diye versiyonu varmış galba onu kurdum işin ilginci yada doğalı linux u bilmediğim için öyle diyorum. Firefox ile bookmarks' a eklediğim link makineyi açınca kayboluyor yani tekrar formatlanmış gibi gözüküyor.

Tek isteğim herhangi bir linux versiyonunu xbox kurayım ve makinenin düğmesine bastığımda listen.pls dosyasını açsın ve netten radyo dinleyeyim. Eğer X-Dsl harici bir linux versiyonun önerirsen hemen indirip onu kurayım çünkü bu x-dsl de görüntü tam ekrana oturmuyor yanlara ve üstlerden taşıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.