Şimdi Ara

Linksys Wireless-AC Universal Media Connector (WUMC710)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Linksys Wireless-AC Universal Media Connector (WUMC710)
    Merhaba, sıcak fırsatlarda n11'den 10/08/2018 tarihinde satın aldığım 22 ay garantisi kalmış ürünü geldiği ilk gün kullanmak istedim ancak modemimin 5GHZ desteklememesi sonucu kuramayıp kutusuna her şeyiyle eksiksiz geri koyduğum ''kablolu/kablosuz ağı hız kesintisi olmadan (gigabit) direk kablolu ağa çeviren'' bu ürünü satışa koyuyorum.

Aslında modem ihtiyacım var playstation 4 pro, philips hue kullanıcısıyım ama odalar yakın olduğu için ve hız konusunda alt yapı sorunu olduğundan ötürü modemi yenilesem de bu ürüne gerek duymuyorum.

Ürünü Repeater sınıfında değerlendirebilir miyiz emin değilim fakat amazonda satışı mevcut ve özellikleri yer alıyor;
    https://www.amazon.com/Linksys-Wireless-AC-Universal-Connector-WUMC710/dp/B0090DX8O8

Özellikleri:

Ideal for:
    The fastest HD video and media streaming
    Instant wireless connectivity
    Streaming HD video and music
    Online gaming head-to-head
    Connecting multiple home theater or office devices
    Next generation Wi-Fi with speeds approximately 3x faster than Wireless-N*

For optimal performance, pair with a Wireless-AC router like the Linksys EA6500 Smart Wi-Fi Router AC1750

Features & Specifications
    Latest Draft 802.11ac Wireless Technology
    Backward Compatible with Dual-Band Wireless-N and Wireless-A Routers
    Ultimate Speeds — Up to 1300 Mbps*
    10/100/1000 Gigabit Ethernet Ports
    Advanced Security
    Quality of Service (QoS) for Smooth Video Performance
    Wi-Fi Protected Setup**

Fotoğraflar:

Fiyat konusunda fikir verirseniz çok memnun olurum. Fiyat biçemedim açıkçası.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ağustos 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul,Pendik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.