Şimdi Ara

LINKSYS WAG320N 300MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosadan alınma fişi, belgeleri, kutu içeriği eksiksiz, oldukça az kullanıldı (sadece 2.5 ay yazlıkta) jelatinleri üzerinde, artık ihtiyacım kalmadığı için satıyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/linksys-wag320n-wag320n-300mbps-dual-bant-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem---trend-micro-max-sec/productdetails.aspx?I_ID=41793

-Çift bant 300Mbps Güvenli kablosuz iletişim,daha fazla menzil (802.11b/g/n)
    Kablosuz ağınızı en yüksek seviyede(256-bit) şifreleme ve MAC adres bazında filtreler ile istenmeyen kişilerden koruyun.En yeni 802.11n teknolojisi ile 4 kata kadar daha fazla kapsama alanı elde edin. Çift bant teknolojisi ile diğer kablosuz cihazlardan minimum etkilenin

-Türkçe kurulum ve yönetim
    Türkçe kurulum ve arayüz

-Dahili Anten teknolojisi, şık tasarım
    Artık evinizde, işyerinizde kablosuz cihazların antenlerini görmek zorunda değilsiniz. Linksys dahili anten teknolojisi ile kablosuz performansınızdan birşey kaybetmezken, modeminizi artık salona koymak isteyeceksiniz!!

-USB portu
    Harici diskinizi WAG320N’deki USB portuna takın, evinizde ve internet üzerinde bütün dosyalarınızı paylaşın. Medya sunucu özelliği ile resim, müzik ve videolarınızı PS3 veya ağa bağlanabilen cihazlarda bilgisayarınız kapalı iken bile izleyin.

-4 port 10/100/1000 AutoMDI-MDIXSwitch
    4 adet bilgisayarinizi Gigabit hızında ağınıza bağlayın.

-%80'i geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen paket ve dökümantasyon
    -Türkiye koşullarına uyumlu “Energy Star” uyumlu verimli elektrik adaptörü
    -Türkçe ücretsiz Linksys destek hattı 0 212 444CSCO(2726)
    -Açma/ kapatma düğmesi
    -Cisco markası ile güvenilirlik

Takas, pazarlık yaplımayacak 149tl
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavador -- 13 Ağustos 2012; 13:38:18 >

• 802.11N Desteği 300 Mb/Sn Mükemmel Hız Sağlıyor Usb Portuna Takılan Harici Bir Hdd İle Evinizi Bir Media Servere Cevirebilirsiniz Dreambox 800 Se Popcorn Hour ve Samsung Smart Tv İle Mükemmel Uyum İçinde Kullanıyorum Hem Evimde Hem İşyerimde bu Modeli terrcih Ettim Cok Memnunum Bu Tarz Modem Arayanlar Kaçırmasın Gecen Sene Sıfırını 165 Tlye Bu Senede Az Kullanılmış Garantilisini 120 Tl Aldım Verdiğim Parayı Sonuna Kadar Hak Eden Bir Cihaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.