Şimdi Ara

Lingusta mı Effortless Language mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • fransızca öğrenmek için hangi set daha faydalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 2 Nisan 2016; 1:07:16 >

Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • Lingusta'yı kulanan biri olarak başlangıç seviyesinde olanlar için çok faydalı. Effortless hakkında bilgim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpixx

Kıyaslanması bile saçma bence tabiki effortless

https://forum.donanimhaber.com/m_113187434/tm.htm

Hocam birde şu linkteki podcastler effortless ile aynı mantığımı taşıyor? Sahibi uzun zamandır forumda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemberOfDH -- 29 Mart 2016; 15:07:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: corpixx

Kıyaslanması bile saçma bence tabiki effortless

peki sebebi nedir? effortless'ı öne çıkartan şey nedir yani. lingusta, öğretemezsek paranızın 2 katı iade falan diyor çünkü
    Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cambly mi English central mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.