Beyler l2 extreme'de[server login:titan]'da Türk clan i kuralim diyorum bana simdi sunu diyeceksiniz biz daha once kurmayi denedik ve dagildi acaba kendimize sordukmu neden dagildi bizim clan ??? Ben size soylim bazi kisiler clan i dusmanlarimizin bizi pk lamsi sonucu ayrıldılar.. Bazilarimiz ise kendi aralarinda tartısarak ayrıldılar... Bazilarmiz ise sadece hic gelmek istemedi... ____________________________ BEyler simdi bisi soyleyecem belki bana kiza bilirsiniz ama Biz Greek ler kdr bile olmadik adamlara kendileri clan kurdu ve hic bir zaman dagilmadi buna ornek verecek olursak.. su clanlar.. ____________ Unique Greeks gerisini hatirlamiyorum ________________ Greeklerden baskalari yokmu diyeceksiniz tabi onlarda var ... mesala ispanyol'larin hepsi ayni clanda Fransızlarin Hepsi Frenchkiss de Neden bizde Hepimiz Turk claninin icinde olmayalim arkadaslar ________________________________________________ Ben clani kurim diyecem ama ben fazla login olmayan birisiyim :) Eger aranizda varsa bir gonullu clan i kursun ve bütün Türkleri tek bir catı altında toplayalım --------------- yineden herkezin goruslerine saygım var.....
bence çok zor aynı klanda toplamak herkesi fakat yapabilirseniz cok guzel bir seye imza atmis olursunuz
hadi kuralım bende lvl 70 sps var. Adı "R3dFoX".sizde charlarınızın isimlerini yazıp gonderirseniz sevinirim oyunda mesajlaşırız.Bu clanıda kurarız!!!
türkün türkten başka dostu yoktur..!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme