Şimdi Ara

Lineage2 De İnterlude Giranın tepesinde Yıldırım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoWQuaLiTy -- 18 Ağustos 2010; 17:10:34 >

• Muhtemelen Oynadığın serverdeki custom olaylardan biridir, yıldırımın Giranda olması. O Yıldırımın aynısı kameal köyünde var zaten yanlış hatırlamıyorsam yada imperial thombun oralarda bir yerdeydi.. Daha önce kimse görmedi bunu neye dayanarak yazabiliyosun anlamadım ?? Ben görmüştüm çook önceleri ama buraya gelip konu açılacak üstelik iki konu açılacak kadar gerekli bir şey olarak görmedim ??

Orijinalden alıntı: Last Khan

Muhtemelen Oynadığın serverdeki custom olaylardan biridir, yıldırımın Giranda olması. O Yıldırımın aynısı kameal köyünde var zaten yanlış hatırlamıyorsam yada imperial thombun oralarda bir yerdeydi.. Daha önce kimse görmedi bunu neye dayanarak yazabiliyosun anlamadım ?? Ben görmüştüm çook önceleri ama buraya gelip konu açılacak üstelik iki konu açılacak kadar gerekli bir şey olarak görmedim ??
    1.si o yıldırımın kamaelde olduğunu bende biliyorum hatta arkadaşa dedim kamaelde olsa şehir patlardı heralde zuahaha :D dedim(makara yapıoz tabikide patlamaz sadece gözükür yıldırm) 2.si ise dh a üye olmayanlar göremio konuyu denedim onay bekliyor dedi 2. konuda onay beklemeden açıldı.

anladın mı olayı ?????

• quote:

Orijinalden alıntı: LoWQuaLiTy

1.si o yıldırımın kamaelde olduğunu bende biliyorum hatta arkadaşa dedim kamaelde olsa şehir patlardı heralde zuahaha :D dedim(makara yapıoz tabikide patlamaz sadece gözükür yıldırm) 2.si ise dh a üye olmayanlar göremio konuyu denedim onay bekliyor dedi 2. konuda onay beklemeden açıldı.

anladın mı olayı ?????

ben ne demişim sen ne demişşsin yaa nese bişey demiycem..

Orijinalden alıntı: Last Khan

quote:

anladın mı olayı ?????

Alıntıları Göster
    Yildirim falan değil o , Wall of Argos'ta Rb nin npcsi, Quest yapilarak rb cikiyor part 1 2 şeklinde
    eye of argos yazilsa belki quest cikar hatirlamiyorum tam suan rbden ic bp falan dusuyor
    Refarans Kodum : TAC54VI24DWF
    Faturalarım otomatik ödeme kesinlikle sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Yildirim falan değil o , Wall of Argos'ta Rb nin npcsi, Quest yapilarak rb cikiyor part 1 2 şeklinde
    eye of argos yazilsa belki quest cikar hatirlamiyorum tam suan rbden ic bp falan dusuyor

Alıntıları Göster
    Madalya töreni ne zaman...
    Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

quote:

anladın mı olayı ?????

sen hiç giranın tepesinde gördünmü bunu onu bana bi açıklasna

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son açılan aion server'i
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

anladın mı olayı ?????

sen hiç giranın tepesinde gördünmü bunu onu bana bi açıklasna

Alıntıları Göster
    pfff dandik bi java server oyniosun gm yapmış işte böyle bişey yani normal l2 de snde boyle bişe goremessin

HTC One (M8)

HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera // HTC Motion Launch™ // Zoe™ // HTC BoomSound™

• quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

pfff dandik bi java server oyniosun gm yapmış işte böyle bişey yani normal l2 de snde boyle bişe goremessin

Alıntıları Göster
    en azından görmüşüm ya ? habire cevap vereceğinize insan bi teşekkür eder sanki siz interludede böyle bişey gördünüzde konuşuosunuz en azından sizin oynadığınız serverda bu yok (!)

en azından görmüşüm ya ? habire cevap vereceğinize insan bi teşekkür eder sanki siz interludede böyle bişey gördünüzde konuşuosunuz en azından sizin oynadığınız serverda bu yok (!)

Alıntıları Göster
    otistik mi bilader
    http://www.own3d.tv/redflag
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

otistik mi bilader

:)) sabah sabah :)
    80 Lv Doomcryer
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehueehue1

quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

otistik mi bilader

:)) sabah sabah :)

Alıntıları Göster
    her halde bir server gm'i için dünyanın en kolay işi

bu konuyu görünce kendi serverımda da aynısını yaptım tabiki kaldıracağım ama hani ne kadar kolay ve büyütülmeye gerek olmadığını göstermek için yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

olay java ile ilgili değil off serverda da aynısı yapılabilir. Ayrıca dikkat ederseniz server admini 2 tane de ağaç ekmiş ancak orada tree vs. yazan ifadeleri kaldırıp tıklanamaz yapsaydı gerçek bir dekor olurdu ancak gm bunu yapamıyorsa bence bu serverı tekrar değerlendirmek gerekir. Yeni bir servera benziyor (resimlerde hiç player yok o dikkatimi çekti) söylediğim tipte küçük şeylerle daha da güzel olabilir.

Ayrıca Lineage2 yi off veya java diye bölmeye gerek yok. Önemli olan herkesi bir yerde toplamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abek1 -- 17 Ağustos 2010; 16:02:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abek1

quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

olay java ile ilgili değil off serverda da aynısı yapılabilir. Ayrıca dikkat ederseniz server admini 2 tane de ağaç ekmiş ancak orada tree vs. yazan ifadeleri kaldırıp tıklanamaz yapsaydı gerçek bir dekor olurdu ancak gm bunu yapamıyorsa bence bu serverı tekrar değerlendirmek gerekir. Yeni bir servera benziyor (resimlerde hiç player yok o dikkatimi çekti) söylediğim tipte küçük şeylerle daha da güzel olabilir.

Ayrıca Lineage2 yi off veya java diye bölmeye gerek yok. Önemli olan herkesi bir yerde toplamak.

Alıntıları Göster
    BUNU GORDUGUMUZ SERVER INTERLUDE !!!! GEREKSIZ KONUSMAYIN INTERLUDE DIYORUM

• quote:

BUNU GORDUGUMUZ SERVER INTERLUDE !!!! GEREKSIZ KONUSMAYIN INTERLUDE DIYORUM

Alıntıları Göster
    Daha dün kayıt olmuşsun vallaha çok iyi post kasmışsın bu konu sayesinde polemiklere devam post a devam...(Post kasınca kafana kuşmu konduruyorlar napıyorlar söylesenizde öğrensek....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 17 Ağustos 2010; 20:26:15 >
    Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X

• quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Daha dün kayıt olmuşsun vallaha çok iyi post kasmışsın bu konu sayesinde polemiklere devam post a devam...(Post kasınca kafana kuşmu konduruyorlar napıyorlar söylesenizde öğrensek....)

Alıntıları Göster
    Eye of Argos NPC'sini biraz fazla abartmamış mısın sence de? Interlude değil C4'te de olan bir özellik zaten. Giran'a koymaksa bu konuda az bilgisi olan birinin bile yapabileceği bir şey. NPC Buffer koymak onu Giran'a koymaktan çok daha zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 17 Ağustos 2010; 20:52:20 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Eye of Argos NPC'sini biraz fazla abartmamış mısın sence de? Interlude değil C4'te de olan bir özellik zaten. Giran'a koymaksa bu konuda az bilgisi olan birinin bile yapabileceği bir şey. NPC Buffer koymak onu Giran'a koymaktan çok daha zor.

Alıntıları Göster
    Hani arkadaş Cahilsin ama bu kadar belli etme bari... Bide hala körü körüne interludede gördüm diyor.. Aynısını sana OFF serverdede yaparım javada'da çok bişey yok bu olayda...

• quote:

Hani arkadaş Cahilsin ama bu kadar belli etme bari... Bide hala körü körüne interludede gördüm diyor.. Aynısını sana OFF serverdede yaparım javada'da çok bişey yok bu olayda...

hahaha

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

hahaha

Alıntıları Göster
    dalga geşçmissiniz hemen ama; siz lineage oynarken bundan yıllar once talking de elpy keserken birden orc gorunce şaşırmadınzmı yada gludine yuzerek degilde gk dan yada gemi ile gidilebilecegini ogrendiginzde? oyunda sadece 14 lvl skillerinin son olmadıgını ogrendiginizde? baiumu ilk gordugunuzde? yanınızdan hero geçince? low rate serverda b yada a grade itemler gorunce?

arkadas yeni olabilir şaşırabilir heyecanlanabilir örn;Görüntüyü Yakalayanlar:LoWQuaLiTy & PRiNCeSS(dh da baran97) gibi gaza da gelebilir ama hemen kopmussunuz :D ukalalık edebilir hangimiz etmediki:D bırakın zaman la ogrenir zaten:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Vulpecula

dalga geşçmissiniz hemen ama; siz lineage oynarken bundan yıllar once talking de elpy keserken birden orc gorunce şaşırmadınzmı yada gludine yuzerek degilde gk dan yada gemi ile gidilebilecegini ogrendiginzde? oyunda sadece 14 lvl skillerinin son olmadıgını ogrendiginizde? baiumu ilk gordugunuzde? yanınızdan hero geçince? low rate serverda b yada a grade itemler gorunce?

arkadas yeni olabilir şaşırabilir heyecanlanabilir örn;Görüntüyü Yakalayanlar:LoWQuaLiTy & PRiNCeSS(dh da baran97) gibi gaza da gelebilir ama hemen kopmussunuz :D ukalalık edebilir hangimiz etmediki:D bırakın zaman la ogrenir zaten:D

Öğretiyoruz işte. Biz de böyle öğrendik

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.