Şimdi Ara

LINEAGE 2(US) de BOT sevdası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lvl 43, artık yawas yawas hatta feciii yawas lvl atlayabiliyorum da para sorunum war. Anasini satiyim lvl 40 la beraber c grade e gectim top yekun ama sadece C grade giysi alabildim daha helmet im ve jewel lerim bile d grade duruyo.Hatta silahım bile D grade +6 Elven Long Sword.(Dark Avenger ım)

Gecende quest yaparken ücra bir yerde gordum 1i lider sanirim yaninda da 6-7 eleman ayni yerde es zamanli olarak canawarlara daliyolar. konusmak istedim cvp gelmedi. Sanıyorum ki onlar bot du. sabahtan aksama kadar exp, para, item bilmem ne dusurup-toplayıp duruyolar. hemde hic kasmadan sıkılmadan caba harcamadan.
    ben lineage2 orjinal server da oynuyorum(US) / gustin.

Şimdi ozetle bende bot koyup para kirmak istiyorum, bu işi nasıl yapıyolar nasılından da onemlisi ben nasıl yapıcam? bilen warsa ayrıntılı soylesin lutfen...

• walla dostum programı var ama bende ayarlarını yapamadım bi türlü servara sokamadım bootu.programın adı l2walker
  • Ben ayarliya bilirim programi olmadi ayarlisini bulurum ama serverin bazi dosyalari gerekli.
  • Bosver arkadaşım yaw acc ni tehlikeye atmaya değermi. Onlara özenipte bot yapıcaksın tamam baya bi işine yarar ama bi gün gelcek gm ler şöle temizlik yapalım bugun deyivercekler(birkac ay önce öyle bi atraksiyon yaptilar giran da item bulamaz oldum nufus dörtte bire düştü)olan charina olcak. Şikayet üzerine bile ban yiyebilirsin inan bi çok insan (ben dahil)bot sevmez , ya keserler yada bi trainle işini görüverirler. Bende orjinalde bartz dayım ve l2walker kullanıpta charımı tehlikeye atmam . Sadece 2. chari peşime takmak ve buff atmak için olan sürümünü kullanıyorum bazen oda kendi başına hareket etme yetisi yok zaten. Eğer charının değerini biliyosan hiç heves etme derim, inşallah biliyosundur çünkü 1x serverda kasmanın ne demek olduğunu ve o charın kıymetini herkez bilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SherifTR -- 21 Aralık 2005 0:28:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.