Şimdi Ara

Line Webtoon Çizgiroman Yarışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Noblesse, The Gamer, God of Highschool gibi G.Kore Mangalar'ını(Manhwa) yayınlayan Naver'in uluslararası sitesi webtoons.com'da düzenlediği bir çizgiroman yarışması var. Kazanan ilk 3'e para ödülü ve çizgiroman sanatçısı olma fırsatı veriliyor. Son katılım tarihi 25 Ocak. Fakat o tarihten önce katılınılıp haftalık olarak 1-2 tane çizgiroman sayısı yayınlamanız daha iyi olur. Zira kazanma ölçütleri arasında haftalık düzenli olarak çizgiroman yayınlayabilme, beğeni ve paylaşım oranları, çizim ve öykü yapısı gibi bir çok kritere bakılacakmış. Eseriniz kendi sosyal hesabınızda yayınlanmış olabilir. Detaylı bilgi için:http://www.webtoons.com/contest

    Ben bu yarışmaya daha önce animasyon olarak yapmaya başladığım Grammon çalışmamla katımaya başladım. Eğer ki dilerseniz bana da oy verebilirsiniz. Oy vermek çok basit. http://www.webtoons.com/challenge/episodeList?titleNo=1496 linkine tıklayın, sağ üstte login yazıyor, oraya tıklayıp face veya twitter ile giriş yaptıktan sonra sağdaki "Rate" kutucuğuna tıklayıp 1'den 10'a kadar puan verebilirsiniz.

    Bunun dışında elinde hazırda çizgiromanı olan, katılmayı düşünen varsa özelden veya bu başlık aracılığıyla ulaşabilir: upload ve içerik formatları konusunda bilgi veririm. Vaktini ayırıp okuyan herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullfire -- 3 Ocak 2015; 20:15:16 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.