< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Linç yiyeceğim ama (2. sayfa)
-
-
Sınav sistemi umrumda değil.
Düzgün ve düzenli aylarca çalışan biri önüne konulan sınavda %80 başarı sağlayamıyorsa ağlamayacak. %100 basari sağlasın demiyor kimse ki onu da sağlayanlar var uzaylı da değiller.
%80 oran dünyanın en basit şeyi sadece çıkmış soruları ve mebi adı gibi bilip mantığına çalışan birisi %70 başarıyı gözü kapalı yapar.
Ben niye yapmıyor herkes demiyorum yapamayıp sınava suç atanlara diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vannessa -- 8 Ağustos 2024; 15:50:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuclar açıklanalı 1 ay oldu aloo hala ayt sağlamdı diyorsun bu siralamalar neden ayni geldi o zaman
sınava tabi suç atarlar hiçbir şeyin sistemi mi var okullarda. saçma sapan ayrı müfredatlar işleyeninden tut eğer yüzde 5lik dilimdeki okulda değilsen umursamaz tavırlar tonla gider. çalışıp yüzde 80 orana ulaşmak hala zor ayrıca. bunu da çok normal bir şey göstermen garip.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başını okumamışsın herhalde okulda ders göremeyen temeli aşırı zayıf şanssız ve ayrıcalıksız kişiler hariç dedim. Okuduğunuz şeyi hafızaya alamamaktan %80 başarı size zor geliyor galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vannessa -- 8 Ağustos 2024; 15:52:56 >
1 soru yanlış yapsaydın ne kadar geri atardı ? Bu arada nasıl aynı geldi ? Ben 2022de girdiğimde 39 mat netiyle daha düşük sıralama yaptım Bu sene 29 net yaptım çok daha yüksek sıralama yaptım ? 10 net düşmüş matta sence zorluk ortada değil mi? Herkes sizin gibi gece gündüz bu sınava çalışmıyor ve şartlar da aynı değil. Tahrik etmek için açmışsın konuyu bir daha cevap vermeyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yardımiçinaçtımhessabı -- 8 Ağustos 2024; 15:54:38 > -
Vanessa sana olan teklifim hala gecerli düşündün mu
Vay tıp kazanamayanlar vaaaay
-
yigilma oldugu yok, 20 bin asagisi yapan kisi sistemde suc aramasin da ben de soyle diyim, bu sistem hatali cunku sistem siralama sistemi. hic bir zaman iyi yapan herkesin hak ettigini alacagini veya kotu yapanlarin iyi yerlere yerlesemeyecegini garantiliyemez.
he demek degil ki bu bizim ulkenin milleti salak orasi su goturmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanallahim2 -- 8 Ağustos 2024; 16:7:51 > -
ohaaa
-
Kac bin yaptın da böyle konuşuyorsun Allah aşkına
Bak bu k-popcular kadar aptalini gormedim, kemal kilicdarogluna oy atanlar bile daha zeki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDC493C57 -- 8 Ağustos 2024; 16:14:36 > -
AMA
bıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun 33 lıraya guzel bı proteın dozu alıorsun karıstırıosun muz fln ıste gıdıosun salona tam 11 kere şınaw cekıosun bak bura cok onemlı.Ondan sonra gıdıosun tmm mı 7 kere dambıl kaldırıosun 3.5kg olcak ondan sonra duwarları kırabılırsın tek yumrukla kardesım,cok ıyı form tutarsn benım dedıklerımı yab
-
Sınav yönetme/ soğukkanlı kalma işi bir skill ve bazı kişilerde doğuştan yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Bilkentliler niye böyle?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Troll gibi konu ozellikle iyi bi derece yaptigi icin boyle konusmayi kendine hak gormek de gulunc gecen sene turkiye 1. si olup medipol tipa giden cocuk bizim kolejdendi yakin arkadasim hatta cocuk 1. oldu diye sagda solda "nasil yapamiyonuz yaw, aga basit yaw" falan demiyordu sartlari imkanlari vermis hayatsiz gibi ders calismis ve basarmis sen de ilk 100 luk kadar calismissin ilk 100 yapmissin ilk 20k lik calisan da 20k ya girdi sinav aninda gununde vs bir sey olur batirirsin ayri her neyse bu siralamanin size getirdigi ego saglikli degil hocam bilginiz olsun gideceginiz yerdeki kisiler de ilk 100 e girmis kisiler olacak hayat yks den ibaret degil baska konularda on plana cikmaniz gerekecek o ortamda da bunun egosunu tasirsaniz suan oldugu gibi dislanirsiniz burada 2024 gibi basit bi sinav vs diyerek kime ne ispatlamis oluyorsunuz 2023 e gore gelen siralamam 45k bu sene 29k geldi demekki ciddi manada zormus ustelik her sene daha iyi bir nesil geliyor...
Turkiye 1. Si 17. Si 200. 300. 1000. ilk 5k ya girdigini bildigim 10 15 kisi var buyuk kismi 3 haneli siralama yapti (yalancinin ***) totalde yaptigim tek bir tespit var su sinavin zekayla zerre alakasi yok kopek gibi calisma bilincli ve sorunsuz bir aile iyi bir cevre ve hoca eski senelerden gelen bir temele ihtiyac var okdr hayat herkese bu sartlari ayni anda saglamiyor maalesef
Tamam ilgini aldıysan gidebilirsin artık
Kızın aklına gelen her şey yanlış aq
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X