Şimdi Ara

Limonata içtim yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabahlamak için abur cubur karşıdan kıymalı börek falan neyse aldık, limonatada almıştım içtim çok feci karnımız ağrıyor. ne önerirsiniz ?

• up, feci durumdayım
  • Tarihine baktınmı,geçmişse o limonata için fiş aldın mı ? alırken arkadaşlarında varmıydı ?

Eğer hepsinin cevabı evetse sana şunu söylemeliyim evlat , parlayan bir gelecek seni bekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Tarihine baktınmı,geçmişse o limonata için fiş aldın mı ? alırken arkadaşlarında varmıydı ?

Eğer hepsinin cevabı evetse sana şunu söylemeliyim evlat , parlayan bir gelecek seni bekliyor

son kullanma tarihi 2014 gösteriyor
  • Karnin agrir cunku saat 9 dan sonra yedigin hersey sabaha kadar midede kalir sindirilmez.Tabi zaman gectikce asit mideyi ve bagirsaklari asindirir.Ki hamur yemissiniz mideye tam oturmustur.He bide muzunda sindirimi zordur gece yemeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

Karnin agrir cunku saat 9 dan sonra yedigin hersey sabaha kadar midede kalir sindirilmez.Tabi zaman gectikce asit mideyi ve bagirsaklari asindirir.Ki hamur yemissiniz mideye tam oturmustur.He bide muzunda sindirimi zordur gece yemeyin.

sağolun hocam verdiğiniz bilgiler için. Arkadaşlardan birisi karnıma yumruk attı ilkinde kusacak gibi oldum baya bir geyirdim ama, yarısından çoğu geçti. sonra tuvalete gidip kusmaya çalıştım yine biraz geyirdim geçti ağrısı. bir daha asla aynı hataya düşmem

tekrar teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.