Şimdi Ara

LİMİT YAPAMADIĞIM BİRKAÇ SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CEVAPLARI ÜZERİNE İŞARETLEDİM.LİMİT YAPAMADIĞIM BİRKAÇ SORULİMİT YAPAMADIĞIM BİRKAÇ SORULİMİT YAPAMADIĞIM BİRKAÇ SORULİMİT YAPAMADIĞIM BİRKAÇ SORULİMİT YAPAMADIĞIM BİRKAÇ SORU

• .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

.

h x
    lı soru koklu olan ben eksı 4 buldum ama bır sorun var vaktınız olursa bakabılır mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: congratulatıons

quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

.

h x
    lı soru koklu olan ben eksı 4 buldum ama bır sorun var vaktınız olursa bakabılır mısınız

0 bolu 0 cıktı lopıtal yaptım ama cevap 1 dıyo
  • Hocam 3x+1/x-2 li soruda squeeze theorem dedigimiz bi sey var eger sen bi fonk icin alt ve üst sınır bulursan fonksiyonun limitide o alt ve üst sınırların limiti arasında olur bu sorudada hem alt hem de üst sınırın limiti 3 o zaman senin fonk limitide 3 olmak zorunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilk soru için iki tarafı da hem altı hem üstüde eşlilik ile çarpın yani iki tarafında işlem ile çarpacaksınız ikinci soru için dikkat edin burada sonsuz bölü sonsuz eşitliği yok sekiz üzeri X ile 450 X ve 450 X ve 250 X bunlar hep sıfır oluyor dikkat edin üçüncü soru için limit giderken sonsuza demiş hocam burada iki tarafta sonsuz koyunca zaten üç oluyor dördüncü soru için X yerine isterseniz te gibi ya da X kariyer nete gibi bir değer verin çünkü orada da çarpanlara 20 yapmak zorundasınız son soru içinde hocam permütasyonları açın yani en çarpı en -1 çarpı -2 gibi hepsini açık ve kombinasyonu da öyle zaten sadeleştirme olacak cevap çıkacak hocam otomatik yazıyla yazdım hataları varsa affola anlamadığın yer varsa lütfen bir daha sor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güzel bir Limit sorusu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.