Şimdi Ara

Limit, Türev ya da İntegral ile Trigonometri ilişkisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kez limit çalışarak LTİ'ye giriş yapacak olan bir 12. sınıfım. AYT'de parabol hariç tüm konularım tamam. Son zamanlarda trigonometri çalışıyordum, grafiklere kadar olan kısmı tamamladım ama sonrası çok bayıcı geldi. Sizce LTİ başlasam, bu toplam fark yarım açı formülleri falan bunları 2-3 hafta sonraya ertelesem limitte sıkıntı çeker miyim? Trigonometri ile bağlantısı var mı hiçbir fikrim yok.

• 'trigonometrik fonksiyonların limiti' alt başlığı var hocam limit konusunda, trigo çalışıp geçmeniz daha mantıklı bence

• 4 kaynak 1 fasikul cozdum digerlerine oranla buralardan gelen soru sayisi cok az, karekokte var yarim test. genelde kolay oluyor zaten
  • basilhallward kullanıcısına yanıt
    bildigim kadariyla mufredattan kaldirildi hocam emin misiniz?
  • osmancakar123 kullanıcısına yanıt

apotemi fasikülünde var, bu seneki limit yayınları tg sınavında da soru vardı burdan

• basilhallward kullanıcısına yanıt
    ben bu ifadelerin limiti kalkti diye biliyorum sadece uygulamalari var. benim hocamdaki ilyas hoca da ifadelerin limiti kalkti yalnizca uygulamalari var dedi. sanirsam uygulamalariyla ifadelerini karistiriyorsunuz, yanlis isem duzeltin
  • Hocam limitte trigonometri var ama toplam fark yarım açı falan gerekmiyor gönül rahatlığıyla geçebilirsin bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AŞIRI ZOR TRİGONOMETRİ SORUSU
    8 yıl önce açıldı
    TRİGONOMETRİ ZOR MU?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • concisis03 C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de kalktı diye biliyorum meb kitabında da göremedim
  • Trigonometriyi salla da parabol önemli eksik ise önce onu hallet
  • Parabol soruları gelir türev uygulamalarında limit-parabol-türev-integral şeklinde git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Anadolu lisesi kitabında sayfa 163 e bakarsan görürsün
  • hocam o sayfada dönüşümler konusu var limit yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.