Şimdi Ara

limit edebiyat soru bankası çok kalın lan!! i??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • limit kitabını sona bırakacaktım ama bugün gördüm çok kalın ve çok soru var sizce konuları parça parça bitirip başlıyım mı yoksa son 1 ay mı çözüyüm yetişir mi

• Up bende henüz başlamadım. Ve sorular zor. Nasıl bi yöntem izlenmeli?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tekrar için bitirdiğin yerlerden haftasonlari veya boş zamanlarda 2 3 test çöz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limit mutlaka çözülmeli.Sorular gayet kaliteli.Onu çözdükten sonra denemlerde netlerimde gayet iyi artış oldu

• -_CEO_- kullanıcısına yanıt
    Ne zamandan beri çözüyorsun? Günde kaç test?

• Benim bitti hocam.Şimdi Altın Anahar'a geçeceğim

Peki ne kadar sürede bitirilmeli ( her gün edebiyat çalışacağım)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sadece yani diğer dersler dahil olmazsa ve gününüzün tamamını edebiyat için ayirirsaniz kitabı 2-3 haftada rahat bitiririsiniz.Konularda alt yapınız yoksa 1.5 ay bulur belki 2.Sadece test çözerseniz yani limit ozaman 2-3 haftada biter

• geçen sene lysye 7 gün kala çözdüm, edebiyat bu abartılacak bişeyi yok biliyosan işaretleyip geçiyorsun
  • 2 hafta hadi bilemedin 3 hafta oldu baslayalı edebiyat çözmeye limit ve bireyi aynı anda çözüyorum bugun divan bitti ona göre hesap et
    hocam zaferle altın anahtarı karşılaştırma şansınız oldu mu ?
    Hocam altın anahtar nasıl limit ten sonra çözülür mü

• pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Divanda çok yazar eser var ya . O bittiyse büyük yük kalkıyo . Sonrasında cumhuriyet 1-2 haftda bitiyo.
    Hocam altın anahtar nasıl çok övüyorlar?

• Geçen sene limit çözmüştüm bu sene paraf çözüyorum başka soru bankasına gerek var mı

• TheLordMan kullanıcısına yanıt
    muhim olan bitirmek değil reis ezberlemek buda 2 sb ile olmuyor malesef bence en az limit birey gibi 2 kaynak daha çözülmeli (sadece soru çözerek ilerliyorsak)
  • Bazı konuları abartmışlar gerçekten. Mesela edebi akımlardan çok soru eklemişler. Tamam yani önemli, her sene çıkan konu da bu kadar niye abarttınız. Ama çok kaliteli sorular var. Yani bilmediğin yapamadığın bir soru varsa oradan kesinlikle çok güzel bilgiler çıkarabilirsin. Bu kitabı çözerken bazı sorularda kendimi 2015 LYS Edebiyat çözermiş gibi hissettiğim oldu. Kolay değildi o sene de.

Son 1 ay yetişir ama sadece bu kitaba odaklanırsan yetişir. Bence böyle her gün 3-4 test çöze çöze git. Son zamanlarda tempoyu iyice arttırır zirvede bırakırsın.
  • LockdownKawhi L kullanıcısına yanıt
    Dediğim gini hocam daha başlayacağım.Başlamadım.Haftaya başlayacağım anca.Fakat sorularına biraz göz attım.Kaliteli soruları var.Sınav tarzı.Ayrıca Cumhuriyet döneminden yanlış hatırlamıyorsam 40-50 test var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.