Şimdi Ara

Limit edebiyat el kitabı tek başına yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amacım fem simetri + altın anahtar + limit el şeklinde gitmekti fakat üçlü konu anlatım cidden fena kafa yoruyor ve üstelik üçünden de verim alamıyorum böyle yapınca. Fem simetriyi cumhuriyet hariç daha önce bitirdim aslında 6 ay oldu ve yeniden üstünden geçmek gibi hedefim vardı fakat limit el dururken gerek var mı? En kötü limit bittikten sonra kısaca üstünden yeniden geçerim diyorum?

Cumhuriyet konu dışı, zira cumhuriyetten full yapmak limit intregaldan full yapmaktan daha zor, onun için femin ayrıca Cumhuriyet için çıkardığı konu anlatımını aldım + fem simetri ve mayıs gibi de limit cumhuriyet el kitabı almayı düşünüyorum şuan cumhuriyet sıfır ve nisanın ilk haftasına kadar cumhuriyete gelmeyi düşünüyorum, ilk üniteden milli edebiyata kadar temelim oldukça sağlam o yüzden sıkıntı çıkmaz çok fakat cumhuriyet çok sakat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 21 Mart 2016; 21:44:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o kadar konu anlatımı için uğraşmana hiç gerek yok benim kendi notlarım vardı geçen sene hocamdan aldığım onlardan çalışıyorum ama çevremdeki arkadaşlarım limit el kitabından gidiyor hepsi bununla birlikte her hallettiğin konudan 4-5 soru bankasından testlerini çözdünmü halledersin rahat bir şekilde kendi kullandığım soru bankalarınıda yazayım sana :
    -Limit sb
    -Palme sb
    -Sınav sb

Bunlar haricinde finalin dergileri var onlardaki testleri de çözüyorum.
  • -brs- - kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni anda tum kitaplardaki o konunun testlerinimi cozuyorsunuz ?

Ayrica konu sahibi kardeşim her kitapta donemler var önemli olan yazarlari bilmen konu anlatimdan onemlisi

• Hocam bir de limit soru bankasi alin ve onu cozerken yaninizda bjr de not defteri alin, sorulardaki siklardaki bilgileri -tabi bilmediklerinizi- not edin cok ise yariyor emin olun

• Bence ayni zamanda bitirilmeli 3-4 kitaptan mesela halk edebiyati mi isledin kitaplardan bitirip yeni konuya gecilmesi daha mantikli bence bitanede ekstra soru bankan olur ondan da eski konulari tekrar ede ede cozersin ezberden cok soru gormeye ve sorudaki bilmedigin yazar eser vesaire analiz etmeye bakiyor is

Hocam ben yayin denizi Cumhuriyet donemi , birey , güvender soru bankalarini ayni anda çözüp limiti de konular bitince tekrar amaçlı cozmeyi dusunuyordum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Haziran 1 gibide denemelere baslicam konular mayis 10 da bitiyor

• Ben güvender sb aldım o bitmek üzere. Bundan sonra limit almayı düşünüyordum ama yayın denizi çok güzel geldi gözüme onu da almalı mıyım? fazla sb çözmeyi sevmiyorum ben deneme çözmeyi sevdiğimden çok da boğulmak istemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Limiti bende basta sona birakicaktim da kitabin tamamini bitirmeyi dusunuyorum bu yuzden basladim simdiden tekrara kalirsa bitmememe ihtimali var sonucta piyasadaki en cozulesi kitap konular icinse mayis sonuna kadar konular ve soru bankasiyla isimi bitirip haziranda denemeye gecmek planim

Yayin denizini sadece Cumhuriyet dönemi olan soeu bankasi var hocam onuda almayo unutmayin derim.

• Sagolun hocam bakicam mutlaka

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.