Limewire güncel olarak şebekeye bağlanıyor. Senin araman şebekeye tam olarak bağlı oluncaya kadar bir çok sonuca dönmeyebilir. Uyarısı veriyor.
quote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz Limewire güncel olarak şebekeye bağlanıyor. Senin araman şebekeye tam olarak bağlı oluncaya kadar bir çok sonuca dönmeyebilir. Uyarısı veriyor. yok bağlanmıyor.bugun sinyal alamadım ben...
quote:Orjinalden alıntı: uzil quote:Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz Limewire güncel olarak şebekeye bağlanıyor. Senin araman şebekeye tam olarak bağlı oluncaya kadar bir çok sonuca dönmeyebilir. Uyarısı veriyor. yok bağlanmıyor.bugun sinyal alamadım ben... Ares de de bişey bulamadım. quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa LimeWire virüs dolu Eeee yani. Nolmuş.
quote:Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa LimeWire virüs dolu kaspesky sağ olsun uTorrent' den malware indirmişim. Temiz olan diğer harddisk bölümünde ki sistemle temizledim ama nafile. Sonunda formatı basmak zorund kaldım.
quote:Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra quote:Orjinalden alıntı: TuVNeRa LimeWire virüs dolu kaspesky sağ olsun Bencede. Kaspersky yoksa Limewire 'ü kesinlikle kullanmayın. Birde ne yazarsanız yazın çıkanlar varya, onlara dikkat edin