Şimdi Ara

Limera1n iOS 4.0 & 4.1 Jailbreak # Ana Konu # (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
718
Cevap
1
Favori
30.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jb li ipod touch 3g yi restore etmek gerekiyormu bu jb yi yapmadan önce?
  • Arkadaşlar simkart kesilmesi ve mikrosim yapılması ile ilgili bir konu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bulamadım yardımcı olurmusunuz? Teşekkürler
  • cydia acayip yavas yukleniyor. herkes saldırdı herhalde cydia downloada. bekliyoruz cydia iniyor. (tel iphone 4 4.1 simkilitsiz)
  • Greenp0ison, yeni bir açık kullanmamak için gecikecek.
    Yarın çıkmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre72

iPhone 4 2.10.04 unlock eden varmı bende 4.02 ye yaptım bir cihaz daha var 2 10 04 unluck varmı bunlar yapan varmı arkadaşlar

Hayır. Bu baseband' a unlock gelmedi daha. Biz de beklemedeyiz. Sizi şöyle alalım
    http://forum.donanimhaber.com/m_43648892/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kby -- 10 Ekim 2010; 1:29:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

Limera1n i yükledikten sonra application a girip Cydia yı yüklemeyi unutmayın.

application nerede limera1n nerede

quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

Sorunsuzca hallettim. Cydi'a ekranda yok diyen arkaşlar limera1n'a tıklasınlar. Cydi'a daha sonra kuruluyor.

telefon İphone 4

ya bu limera1n telefonun neresinde.

?

• Evet arkadaşlar Bende aşağıdaki sitedeki yönergeleri uygulayarak yaptım teşekkürler..
    http://www.iphone-tr.net/iphone-ios-4-0-2-4-1-jailbreak-cikti.html
    (4.0.2 bb 1.59)
  • Cydia'yı Limera1n den yükleyen arkadaşlar cydia görünmezse yeniden başlat yapsınlar.. O zaman cydia yükleniyor.. iphone 4 4.1
  • quote:

quote:

quote:

Sorunsuzca hallettim. Cydi'a ekranda yok diyen arkaşlar limera1n'a tıklasınlar. Cydi'a daha sonra kuruluyor.

telefon İphone 4

Springboard un diğer sayfalarında olabilir. Eğer yoksa, telefonu baştan başlat bütün sayfalara tekrar bak. Hala yoksa büyük ihtimalle jailbreak işleminde bir hata olmuş. Tekrar jailbreak yapabilirsin.

• waiting for device da kaliyo. iphone 4 4.1 amerika.
  • en son çıkan "done" butonu aktif oluyormu basmak için?
  • Mac version ne zaman cikicak bilgisi olan varmi? Tesekkurler..
  • arkadaslar biri solesin yaww yaptınız hepınız bız kaldık:D bu bedeva uygulamaları nasıl yuklıcaz limera ve cydia yukledım ama bedava uygulamarı nerden yuklıcem kımse bılmıomu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dritter

en son çıkan "done" butonu aktif oluyormu basmak için?

Done olduktan sonra basmanıza gerek yok zaten. Bitti demek.
  • quote:

quote:

quote:

telefon İphone 4

telefonunda eğer Logosu belirmediyse sorun var demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sewki

arkadaslar biri solesin yaww yaptınız hepınız bız kaldık:D bu bedeva uygulamaları nasıl yuklıcaz limera ve cydia yukledım ama bedava uygulamarı nerden yuklıcem kımse bılmıomu???

Cydia 'dan Installous adlı programı yükleyin. Bu program içinden uygulamaları indirip kurabilirsiniz.
    Reposu : repo.hackulo.us
  • 02.10.04 Basebandlı 4,1 sürümlü iPhone 4 cihazlar beklesin!!! Bizim için unlock söz konusu değil!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kby -- 10 Ekim 2010; 1:36:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sewki

arkadaslar biri solesin yaww yaptınız hepınız bız kaldık:D bu bedeva uygulamaları nasıl yuklıcaz limera ve cydia yukledım ama bedava uygulamarı nerden yuklıcem kımse bılmıomu???

cydia manages de edit-add yaparak cydia.hackulo.us source unu ekle. oradan appsync 4.1 i yükle gereken yönergeleri takıp et.

ve sonrasında yine cydia dan search den installous u aratıp bul ve yükle. sonrasında installous ana ekranlardan birine gelicek . çalıştırdığında aynen applestore gibi bir yazılım dolduğnu görüceksin.

gördüğünde olayı kavrarsın zaten istediğin program oyun u crackli olaran download edip yüklüyorsun.
  • Bir takım kişiler geohotz'a karşı tavır almışlar , PwnageTool'un beklenmesini öngörüyorlar limera1n kullanılırsa unlock yapamayacaksınız açıklaması yapılıyor. 4.1'e baseband ile birlikte update yapmış olanların beklemesinde fayda var.

http://twitter.com/MuscleNerd

iPhone3GS & iPhone4 ultrasn0w unlockers: stay away from today's limera1n. Wait for PwnageTool, else you'll lose unlock
    about 1 hour ago via web

http://twitter.com/pod2g

Please geohot return to your "fail" ps3 scene. Leave us alone.

• aynı admıları defalarca yaptım çıkmadı bu Limera1n denen uygulama. SAÇI BAŞI ÇIKARIP KOYCAM ŞİMDİ KENARA , kaldım jbsiz 4.1 le.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dritter -- 10 Ekim 2010; 1:48:45 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.