Şimdi Ara

Limango Tüm Gün Kargo Bedava 23.01.2012 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.127
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dogum gunu gunceleme olayini biri anlatabilirmi? simdi guncellesem hemen hediye kazanirmiyiz?
  • 7 tane cep boy ayakkabı parlatıcı sünger ve ayakkabı cilası 20 kuruşa geldi
  • takasladınız mı çekinizi ben istiyorum varsa eğer
  • quote:

Orijinalden alıntı: merveberrak

takasladınız mı çekinizi ben istiyorum varsa eğer

keşke alıntı yaparak yazışsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunmen

quote:

Orijinalden alıntı: werrol

quote:

Orijinalden alıntı: hunmen

morhipo 15 tl çekim var takaslamak isteyen olursa

süresi geçmedi mi hocam o çeklerin bende vardı da silinmiş :) iade ettiniz çeki tekrar tanımladılarsa ayrı tabiki.

aynen dediğiniz gibi oldu bugün iade ücretim ve çekim tanımlanmış 1 haftası var

takasladınız mı çekinizi ben istiyorum varsa eğer
  • arkadaşlar markafoni hesaplarınıza bakın, bana bugün 6 hesabıma ve her bir hesaba 10 tl çek geldi,
    markafoni çek ile kargo parasını bile ödeyebiliyorsunuz, örneğin 6 adet kase aldım 80 kuruş ödedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

arkadaşlar markafoni hesaplarınıza bakın, bana bugün 6 hesabıma ve her bir hesaba 10 tl çek geldi,
    markafoni çek ile kargo parasını bile ödeyebiliyorsunuz, örneğin 6 adet kase aldım 80 kuruş ödedim

heriflerden kaç yüz liralı kalışveriş yaptım bırak çek vermeyi çamura bile yattılar
  • quote:

arkadaşlar markafoni hesaplarınıza bakın, bana bugün 6 hesabıma ve her bir hesaba 10 tl çek geldi,

yüklenen çekler için mail geldimi......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Config

quote:

Evet sabah bana mail geldi yüklenmiş...
    Hiç alışveriş yapılmamış hesaplara geldiği kanısındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 23 Ocak 2012; 23:59:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

quote:

Evet sabah bana mail geldi yüklenmiş...
    Hiç alışveriş yapılmamış hesaplara geldiği kanısındayım.

bana da çek yüklendiğine dair mail geldi.

• saolasın limango.1.90 a oral be diş suyu aldım.
    şuan 1 numara tirenyol
    2 numara limamgo
    en kötülerde ise 1 numara daybuyday
    2 numara morhipo
    markafoniye de uyuma uyuma uyan diyoruz.....
    perabutiğe de artık salıpazarından çık şöyle nişantaşına doğru bi git gez diyoruz....
  • quote:

quote:

mail geldi
    6 hesaba mail geldi ama 2 hesaba çekler hemen yüklendi ama 4 hesaba sanırım 1 veya 2 saat sonra çekler yüklendi, eşimle birlikte bedavaya güzel şeyler aldık, biraz araştırınca alınacak şeyler bulunuyor yine bir örnek vereyim eşime diz altı çorap aldık 80 kuruş ödedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 24 Ocak 2012; 0:45:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

markafoniye de uyuma uyuma uyan diyoruz.....
    perabutiğe de artık salıpazarından çık şöyle nişantaşına doğru bi git gez diyoruz....

+ 1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.