Şimdi Ara

Lilyhammer|Steven Van Zandt|2.Sezon bitti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diziye başladım İskandinav dizilerini çok seven biri olarak çok sardı ve üstüne Silvio yu da ekleyince Sopranostan, şahaneymiş valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 30 Mart 2017; 13:38:37 >
  • beyler sopranos izledim bayıldım en sevdiğim dizilerdendi.Bu nasıl izlenir mi çok sıkıcı değildir umarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Diziye başladım İskandinav dizilerini çok seven biri olarak çok sardı ve üstüne Silvio yu da ekleyince Sopranostan şahaneymiş valla

hocam nasıl yani izlenir mi sonu çok kötü,kurgusu kötü,oyunculuklar kötü diyen falan gördüm.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Diziye başladım İskandinav dizilerini çok seven biri olarak çok sardı ve üstüne Silvio yu da ekleyince Sopranostan şahaneymiş valla

hocam nasıl yani izlenir mi sonu çok kötü,kurgusu kötü,oyunculuklar kötü diyen falan gördüm.?

Hocam Sopranos, Godfather gibi İtalyan kökenli drama seviyosan, İskandinav coğrafyasına biraz ilgi duyuyorsan harmanlayıp önüne sunmuşlar tabi çok çok iyi dizi değil ama izletiyor.

• Beklentilerini çok yüksek tutmadan diziye başlayanları üzmez. Eğlencelik, zaman geçirmelik güzel bir dizi. Norveç doğası ve bürokrasisi hakkında fikir sahibi olmanızı sağlayabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Hocam Sopranos, Godfather gibi İtalyan kökenli drama seviyosan, İskandinav coğrafyasına biraz ilgi duyuyorsan harmanlayıp önüne sunmuşlar tabi çok çok iyi dizi değil ama izletiyor.

tam çerezlik dizi ,komedi yönü de var atmosfer de çok güzel ama şu müslüman düşmanlığı çok göze batıyor.Her bölümde laf sokuyorlar.Yok islami teröristlik,her sakallıyı terörist sanma gibi şeyler çok var malesef.

• diziyi atmosferi ve norveç kızları yüzünden izliyorum valla.Kızlar muhteşem ya bazı sahnelerde onlara bakmaktan diyalogları kaçırıyorum

Yalnız dizi norveçlilerin ne kadar boktan oyuncuları olduğunu çok iyi kanıtlıyor.2-3 karakter dışında bütün norveçliler leş performans sergilemiş.

Her akşam 1 bölüm çerez niyetine izlettiriyor.
  • Silvio Dante hatrına izlenir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.