Şimdi Ara

Likya Digital

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, birkaç kelimeyle kendimizi anlatmak gerekirse: genç, dinamik, yaratıcı ve güvenilir bir dijital ajansız!

    Sizin isteklerinize göre bir web sitesi oluşturmaya özen gösteriyoruz. Seo uyumlu projeler üretiyoruz. Standart tasarımlar kullanmıyoruz, yaratıcı ve orijinal işler yapmaya çalışıyoruz. Arama motoru optimizasyonu konusunda iddaalıyız. Arzu ettiğiniz anahtar kelimelerde ilk sayfaya kadar çıkmanızı garanti ediyoruz. Yaratıcı görsel tasarımlarımız ve özgün fikirlerimiz yardımıyla internetteki ofisiniz olabilir, işinizi gelişrtirmeye katkıda bulunabiliriz.


    Dünyanın her yerinden insana ulaşmanı sağlayabiliriz.

    Web sitelerinize işinize özel birçok reklam kanallarından profesyonel kampanyanlar oluşturabiliriz.
    Sosyal medya hesaplarınızın yönetimini profesyonel ve bir kreatif ajansa bırakmak istemez misiniz?
    Google adwords, facebook, twitter üzerinden oluşturacağımız yaratıcı reklamlarla daha çok müşteriye ulaşmanızı sağlayabiliriz.
    Networkteki becerimizle, her geçen gün olabildiğince fazla kişiye ulaşcağınızı garanti ediyoruz.

    Hemen bizimle iletişime geçin ve profesyonel danışmanlık hizmetimizden ücretsiz faydalanın!

    Birkaç kelimeyle kendimizi anlatmak gerekirse: genç, dinamik, yaratıcı ve güvenilir bir ajansız! Kendimize güveniyoruz çünkü aylardır müşteri memnuniyetine önem vererek, ölçüp biçerek, elimizden gelenin en iyisini yaptık ve her geçen gün çıtamızı yükseltmeye devam ediyoruz.

    Neden Likya Digital’i seçmeliyim?

    Likya Digital, profesyonel ve kesintisiz hizmet, kaliteli görsellik ve müşteri ihtiyaçlarına karşı gösterdiği üst düzey ilgisiyle ismini duyurmuş bir firmadır. Müşteri memnuniyetini hedef belirleyip kaliteli hizmet verme anlayışı ile saygın müşterilerin beklentilerine en üst düzeyde cevap vermekteyiz.

    Sizin isteklerinize göre bir web sitesi oluşturmaya özen gösteriyoruz. Seo uyumlu projeler üretiyoruz. Standart tasarımlar kullanmıyoruz, yaratıcı ve orijinal işler yapmaya çalışıyoruz. Arama motoru optimizasyonu konusunda iddaalıyız. Arzu ettiğiniz anahtar kelimelerde ilk sayfaya kadar çıkmanızı garanti ediyoruz. Yaratıcı görsel tasarımlarımız ve özgün fikirlerimiz yardımıyla internetteki ofisiniz olabilir, işinizi gelişrtirmeye katkıda bulunabiliriz.


    WEB TASARIM & SEO

    Html, Php, Mysql, Asp ve özellikle hazır yazılımlarda tecrübeli bir ekibiz. Her Sektöre uygun, pahalı olmayan web siteleri yapıyoruz. İsteklerinize, amaçlarınıza, verdiğiniz zamana uygun hareket ediyoruz. Siteyi yaptık bitti değil, Seo’suyla da uğraşarak Google’da ilk sayfaya çıkartıyoruz.

    DİJİTAL PAZARLAMA

    İnternetin bu kadar hayatımızın içinde olduğu dijital dünyada, çok fazla analog takılmamak gerek. Teknolojiyi takip etmeli ve çağa ayak uydurmalıyız. Web siteniz, sosyal medya hesaplarınız sizin dükkanınız gibidir. Ürünlerinizi ve ya hizmetlerinizi, yeni müşterilere internetten ulaştırarak satışınızı arttırın.

    ÜCRETSİZ ONLİNE DESTEK

    Müşterilerine en iyi hizmeti sunmak, memnuniyet garantili iş yapma anlayışı ile kurulduğu günden bugüne, Likya Digital, kendisiyle çalışmayı seçmiş hiçbir müşterisini kaybetmemiştir. Müşterilerimiz ile aramızdaki bu yıkılmaz bağlılığın temelinde, firmamızın iş disiplini ve güvene dayalı iş birlikleri yapması yatmaktadır. 12:00 ila 00:00 arası telefon, e-posta ve canlı destek seçenekleriyle çevirim içi destek hizmeti veriyoruz.

    KURUMSAL KİMLİK

    Likya Digital olarak firmanız için logo, broşür, katalog, kartvizit, matbu evrak, banner ve reklam tasarımlarından kitap ayracına kadar bir çok kategoride tasarım yapıyoruz. Tasarımlarımızı; şirketinizin amacını barındıracak şekilde ve %100 müşteri memnuniyeti garantisiyle oluştururuz. Ve bu işleri oldukça makul fiyatlarda yapıyoruz!

    SOSYAL MEDYA HİZMETLERİ

    Sosyal medyada adınızı hızlı bir şekilde duyururuz. Tamamen organik bir şekilde sosyal medya profilinizi oluşturup hızlı bir şekilde yükselmesini sağlarız. Hatta sizinle organize bir şekilde çalışarak sosyal medya profillerini yönetir ve güncelliğini sağlarız.

    ENTEGRASYON

    Web sitenizi birkaç farklı dilde yapabiliriz, reklam kampanyalarını da iş yapmak istediğiniz ülkelere özel olarak hazırlarız. Firmanıza yönelik Android ve Ios için uygulamalar oluşturabiliriz. Uygulamaları ve programları, web sitenize entegre ederiz.

    İÇERİK GELİŞTİRME

    İçerik Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri İhtiyacnız olan tüm web platformlarında sizlere profesyonel içerik yazımı ve sürekli güncelleme desteği vermekteyiz. Makale ve ya eklediğimiz herhangi içerik tamamen seo uyumlu olur ve içeriğin arama motorlarında ön sıralara çıkması için seo çalışmasını da yaparız.

    ADSENSE ONAYI VE REKLAM YERLEŞİMİ

    Kısa sürede youtube veya web sitenizin adsense onayından geçmesini sağlarız. Bu da yetmez derseniz sitenizi tasarımınızı analiz edip size en çok kazandıracak ve adsense kullanım koşullarına en uygun reklam yerleşimini yaparız.

    HİZMETLERİMİZ

    • Web Tasarım
    • Arama motoru optimizasyonu(google’da ilk sıralara yükselme)
    • Dijital pazarlama(ilgi çekici reklamlar, ürün veya hizmet satışına yönelik web sitesi tasarımları
    • İş planlaması (IT Desteği)
    • Reklam danışmanlığı
    • Sosyal Medya Yönetimi
    • Farklı metodlar(Mailling, Sms)
    • Logo, banner tasarımları
    • Broşür Tasarımları


    MÜŞTERİ YORUMLARI

    Likya Digital’i bir arkadaşım tavsiye etti. Sadece web tasarımda değil, seo konusunda da iyi olduklarını duyunca sanki yıllardır turizm sektöründelermiş gibi beni anladılar. 3 adet daha web sitesi kurduk, internetten daha fazla müşteri bulabiliyoruz artık. - Abdullah Anas Crecca Travel Agency


    sanırım 3 sene önce dükkana gelip “bir web siteniz var mı?” diye sormuştu bana. biraz konuştuktan sonra, anlaştık, samimi olduk kendisiyle. o zamanlar bu işlerde çok yeniydi. ama yine de üstesinden geldi. bir arkadaşıma tavsiye ettim. ona da bi site yaptık. şimdi benim için başka bir site tasarlamaya uğraşıyor. bakalım bu sefer nasıl olacak. bekliyoruz. - Erhan Poster Sanat


    Likya Digital:http://likyadigital.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.