Şimdi Ara

Ligtv ve digiturk iptal edin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dammak

quote:

Orijinalden alıntı: sawyer53

arkadaşlar çok para ödemiyorsunuz ne kadar indirim yaptılarsa o taahütle çarpılıyor normal paket elli mi siz 35 mi seyrediyorsunuz taahhüt 2 sene sene ise kullanmadığınız ayla 15 çarpılıyor o parayı ödüyorsunuz

Ceza taahhüt ettiğiniz kalan aylar için değil... Bugüne kadar kullandığınız aylar için olacak... Örneğin ben geçen (Haziran - Temmuz) 2 aylık indirim tutarı kadar ceza ödedim ve kurtuldum...

39.90'dan nisan2010dan beri kullanıyorum indirimli falan değil sadece kutu ücreti ödemedim, çanak zaten çatıda var. valla aramaya korkuyorum çıakracakları fatura yüzünden.

• Standart paketim vardı , bugün gerekli dilekçeyi yazıp fax çektim
  • arkadaşlar babamda da var lig tv iptal edecek ama edemiyor taahüt vermiş de bozarsak bedeli ne kadar? bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

arkadaşlar çok para ödemiyorsunuz ne kadar indirim yaptılarsa o taahütle çarpılıyor normal paket elli mi siz 35 mi seyrediyorsunuz taahhüt 2 sene sene ise kullanmadığınız ayla 15 çarpılıyor o parayı ödüyorsunuz

Ceza taahhüt ettiğiniz kalan aylar için değil... Bugüne kadar kullandığınız aylar için olacak... Örneğin ben geçen (Haziran - Temmuz) 2 aylık indirim tutarı kadar ceza ödedim ve kurtuldum...

39.90'dan nisan2010dan beri kullanıyorum indirimli falan değil sadece kutu ücreti ödemedim, çanak zaten çatıda var. valla aramaya korkuyorum çıakracakları fatura yüzünden.

Sadece Lig TV'yi iptal edebilirsiniz... Kutu da sizde kalır...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

Sadece Lig TV'yi iptal edebilirsiniz... Kutu da sizde kalır...

nasıl yani

• quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

arkadaşlar babamda da var lig tv iptal edecek ama edemiyor taahüt vermiş de bozarsak bedeli ne kadar? bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Bu sene Ocak'tan beri kullandığım aylar için çıkan fatura 40 TL arkadaşlar. İşyerinde başka bir abi digiturk aboneliği için aynı taahhüt cevabı ile karşılaşmış ona söylenen de 38 lira sanırım ocaktan bu yana olan aylar için alıyorrlaar bu parayı.
  • digitürkü iptal ettirelim ve ona verecegimiz parayı feneriumlarda harcayalım arkadaslar. Fenerbahcemizin mali destege ihtiyacı var. Ali koc oyuncu satacaz demiş bunun sebebi kalanların maaşını verebilmek için bunu engellemek bizim elimizde.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolicfb

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

arkadaşlar babamda da var lig tv iptal edecek ama edemiyor taahüt vermiş de bozarsak bedeli ne kadar? bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Bu sene Ocak'tan beri kullandığım aylar için çıkan fatura 40 TL arkadaşlar. İşyerinde başka bir abi digiturk aboneliği için aynı taahhüt cevabı ile karşılaşmış ona söylenen de 38 lira sanırım ocaktan bu yana olan aylar için alıyorrlaar bu parayı.

o zaman hemen iletiyorum babama teşekkürler

• Lig tv üyeliğimi iptal ettim...Lig tv ye ayırdığım bütçe ile feneriumda takımımızın ürünlerinden daha fazla almaya ve fenerkart(gold) sahibi olmaya karar verdim...
  • Çok şükür taahhüt sürem bitti ve dün faksımı çektim. İşte size yazdığım iptal nedeni;

03-07-2011 tarihi itibariyle yürütülmekte olan şike soruşturmasıyla birlikte‚ Fenerbahçe Spor Kulübüne yönelik yürütülen linç kampanyalarında aktif görev alan Türkiye Furbol Federasyonu ve diğer süper lig takımlarının bir numaralı gelir kaynağı olan Havuz Sistemi´nin bir parçası olmak istemiyorum. Benim sırtımdan Fenerbahçe haricindeki hiçbir kulübün para kazanmasına izin vermeyeceğim. BEN BU OYUNDA YOKUM!

Sonuç onay sms im geldi ve artık ben bu oyunda yokuuuuuuuuuuuuuuum..... Ayda 40 tl Feneriuma....
  • quote:

Orijinalden alıntı: licina

Çok şükür taahhüt sürem bitti ve dün faksımı çektim. İşte size yazdığım iptal nedeni;

03-07-2011 tarihi itibariyle yürütülmekte olan şike soruşturmasıyla birlikte‚ Fenerbahçe Spor Kulübüne yönelik yürütülen linç kampanyalarında aktif görev alan Türkiye Furbol Federasyonu ve diğer süper lig takımlarının bir numaralı gelir kaynağı olan Havuz Sistemi´nin bir parçası olmak istemiyorum. Benim sırtımdan Fenerbahçe haricindeki hiçbir kulübün para kazanmasına izin vermeyeceğim. BEN BU OYUNDA YOKUM!

Sonuç onay sms im geldi ve artık ben bu oyunda yokuuuuuuuuuuuuuuum..... Ayda 40 tl Feneriuma....

Tebrik ediyorum licina seni, harika bir fax yazmışsın, hatta burda digitürkü savunan fenerbahçeli arkadaşlarımızada senin yazdığın fax ı okuyarak neden digitürklerimizi iptal ettirdiğimizi bir kez daha anlasınlar.

hala zevkine düşkün fenerbahçeli arkadaşlarımız mevcut aramızda malesef. ama yazmaya gelince en kral fenerbahçeliler, ben onlara klavyenin feneri diyorum ancak yazsınlar icraat dersen ortada yoklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Tebrik ediyorum licina seni, harika bir fax yazmışsın, hatta burda digitürkü savunan fenerbahçeli arkadaşlarımızada senin yazdığın fax ı okuyarak neden digitürklerimizi iptal ettirdiğimizi bir kez daha anlasınlar.

hala zevkine düşkün fenerbahçeli arkadaşlarımız mevcut aramızda malesef. ama yazmaya gelince en kral fenerbahçeliler, ben onlara klavyenin feneri diyorum ancak yazsınlar icraat dersen ortada yoklar.

Dün de bankanın biri özel müşteri programına dahil olmam için aradı beni... Bir sürü avantajının yanında Acıbadem Sağlık Gurubundan promosyon sağlık paketi veriyorlarmış... İlk yıl 200 sonra 180 tl gibi bir ücreti var yıllık. Neyse uzatmadan yazayım: Arayan hanımefendiye de cevabım aynen şu şekilde oldu...

Diğer pozitif özellikleri olmasına rağmen bu üyelik sisteminin bir parçası olan Acıbadem Gurubuna Fenerbahçe üzerine oynanan oyunlara M.A.A ın alet olması sebebiyle destek olmam mümkün değildir. Üyelik programına dahil olmuyorum...

Cevap: Sizi anlıyorum iyi günler :D

• şuan ki taahhütsüz fiyat diyelim ki 65TL ama siz kampanya ile aylık 40 TL den ziliyorsunuz, son 3 ay kala iptal etmek istediniz. ozaman size diyorlar ki,
    decoder ücreti veya geri teslim edeceksizin...
    9 ay mı kullandınız, normalde ücret 65 tl iken siz 40 tl ödediniz aradaki fark *9 yani 25*9 =225TL ve son 3 ay oda 65*3=195TL
    yani size son fatura olarak toplam da 420 tl bütçe çıkartıyorlar...

yanlışım var ise düzeltin...
  • Almayı planlıyordum fakat vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: licina

quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

Dün de bankanın biri özel müşteri programına dahil olmam için aradı beni... Bir sürü avantajının yanında Acıbadem Sağlık Gurubundan promosyon sağlık paketi veriyorlarmış... İlk yıl 200 sonra 180 tl gibi bir ücreti var yıllık. Neyse uzatmadan yazayım: Arayan hanımefendiye de cevabım aynen şu şekilde oldu...

Diğer pozitif özellikleri olmasına rağmen bu üyelik sisteminin bir parçası olan Acıbadem Gurubuna Fenerbahçe üzerine oynanan oyunlara M.A.A ın alet olması sebebiyle destek olmam mümkün değildir. Üyelik programına dahil olmuyorum...

Cevap: Sizi anlıyorum iyi günler :D

Tebrik ederim tutumunuzdan dolayı,
    MH nin uzatmamasından belli oluyorki ya aradıkları çoğu kişiden tepki aldılar yada fazla irdelemeyin böyle bir durumla karşılaşırsanız dediler.

benide arasalar keşke.

• Ben de iptal ettirdim, ancak receiver'ı almadılar hala, teslim etmek gerekiyor değil mi, sonra parasını isterler heralde bir dünya Belirli bir süresi var mı bu teslim işinin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever1907

Ben de iptal ettirdim, ancak receiver'ı almadılar hala, teslim etmek gerekiyor değil mi, sonra parasını isterler heralde bir dünya Belirli bir süresi var mı bu teslim işinin?

Mutlaka teslim et. bende iptal ettirmiştim ama receiver ı almamışlardı. bende üstünde fazla durmadım. 6 ay yattı bende. sonra eve bir ihtar geldi 1 hafta içinde teslim etmesseniz avukat masrafıyla haciz gelecektir diye. hemen gittim teslim ettim. ya biz olmasaydık o anda, kıçı kırık bi receiver yüzünden rezilliği düşünemiyorum.

• yukarda bir arkadaş hesap yapmış, anlamadım. Ben taahütlüydüm bitmesine 1 ay kala iptal ettim. Ödedigim miktar 40 TL. Hatta sonra tekrar tekrar arayıp sordum ne kadar çıktı fatura diye. 40 TL fark ödemem gerekiyormuş.
  • Digitürk iptal eylemi hala gündemdemi yoksa nihat özdemirin açıklamasından sonra insanlar iptallerden vaz geçti digitürk almayamı başladı,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.